SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Penaltılarla Elendi:4-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:18:59
YMS Penaltılarla Elendi:4-1
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Samsunspor'la karşılaşan Yeni Malatyaspor, penaltılara kalan maçta rakibine 4-1 yenilerek elendi. Samsunspor'da Adilovic, Murat, Recep ve Taha penaltı atışlarını gole çevirdi. Yeni Malatyaspor'da Eren penaltı atışını gole çevirirken, Caner ve Serkan penaltı atışından yararlanamadı.

STAT: Samsun 19 Mayıs

HAKEMLER: Serkan Ergün , Yusuf Bozdoğan, Habip Tiryaki, 4. Hakem Süleyman Yavaşoğlu

SAMSUNSPOR:Hasan Hüseyin Akınay,  Ayhan Tuna Üzümcü,  Ercan Yazıcı,  Mücahit Ceylan,  Murat Akyüz, Mustafa Sevgi, Safa Serbest (Dk.57 Taha Yalçıner), Recep Niyaz,  Kemal Sabri Bayraktar (Dk.46 Umar Aminu), Talha Mayho,  Eldın Adılovıc 

YEDEKLER: Furkan Köse, Erdi Dikmen,  Amınu Umar, Taha Yalçıner, Ali Zorlu,  Halil İbrahim Pekşen, Alperen Pak 

YENİ MALATYASPOR:Şener Özcan, Ferit Cömert, Osman Fırat, Caner Ağca, Eren Görür, Emre Öztürk (Dk.82 Hüseyin Kar), Emre Toraman,  İrfan Başaran (Dk.100 Aydın Çetin), Ersin Veli,  Onur Kalafat, Mehmet Gürkan Öztürk (Dk.66 Serkan Çalık) 

YEDEKLER: Abdulsamed Damlu, Mustafa Tuna Kaya,  Emrah Kol, Aydın Çetin, Serkan Çalık,  Hüseyin Kar, . Ramazan Kahya

SARI KARTLAR: Tuna, Safa, Adilovic (Samsunspor), Caner, Ersin, Osman, Emre Toraman (Yeni Malatyaspor) 

Dakika 7 Recep Niyaz'ın kullandığı serbest vuruşta top defansa çarptı. Kaleci Şener, yön değiştiren topu kontrol etti.

Dakika 13 Sefa'nın ceza sahasına ortasında Adilovic topa kafayı vuramadı.

Dakika 18 Emre Toraman'ın pasında Caner ceza sahasının dışında topla buluştu. Caner'inşutunda, Tuna kaleye giden topa müdahale etti.

Dakika 22 soldan İrfan'ın kullandığı serbest vuruşta top kaleye doğru gitti. Kaleci Hasan, tuttuğu köşeden topu rahatça kontrol etti

Dakika 27 Caner'in soldan ortasında Emre Öztürk topla buluştu. Emre Öztürk'ün şutunda defansa çarpan top kornere çıktı

Dakika 36 Osman'ın soldan ortasının kaleci Hasan güçlükle çeldi, dönen topa Gürkan vurdu, defans topu uzaklaştırdı. Son olarak Emre Öztürk topa dokundu ve top auta çıktı

Dakika 44 Emre Öztürk'ün pasında Caner topla buluştu. Caner'in ceza sahası çaprazdan şutunda top kaleci Hasan'da kaldı.

Dakika 45 Emre Öztürk'ün pasında Osman Fırat topla buluştu. Soldan ceza sahasına giren Osman şutunu çekti, top üstten auta çıktı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

Dakika 55 Mustafa Akyüz, ceza sahasının dışından sert bir şut attı. Top üstten auta gitti.

Dakika 76 Recep Niyaz, kendi getirdiği topu kaleye yolladı. Top kalenin üstünden auta gitti.

Dakika 80 Umar, topu Adilovic ile buluşturdu. Ceza sahasının içine giren Adilovic, müsait pozisyonda top, direğe çarparak yeniden oyun alanına döndü.

Dakika 87 Mücahit'in pasında topla buluşan Adilovic, topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Maçta 90 dakika 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. 

Uzatmada İlk 15 dakika

Maçın 90+5. dakikasında Osman'ın çektiği şutu kaleci Hasan çıkardı.

Maçın 90+7. dakikasında Samsunspor atağında Umar topu ağlara gönderdi ancak, ofsayt gerekçesiyle ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

Uzatmada İkinci 15 dakika

Maçın 112. dakikasında Umar, topu Adilovic ile buluşturdu. Adilovic'in şutunu Yeni Malatyaspor defansı karşıladı.

Maçın uzatma dakikaları 0-0 sonuçlandı.

Daha sonra Penaltı atışlarına geçildi.

Samsun ilk penaltıyı Adilovic'le gole çevirince 1-0 öne geçti. Yeni Malatya adına ilk atışı Caner Ağca kullandı ve kaçırdı:1-0 

Samsunspor da ikinci penaltıyı Murat'la gol yaptı:2-0 Yeni Malatya Eren'le ikinci penaltıyı gole çevirdi:2-1. 

Samsun üçüncü Taha'nın kullandığı penaltıda da golü buldu:3-1, Yeni Malatya adına Serkan Çalık penaltıyı kaçırdı:3-1

Samsunlu Recep penaltıyı gole çevirdi:4-1 ve sonraki penaltılar sonucu değiştirmeyeceğinden başka atış kullanılmadı, 4-1 üstünlük sağlayan Samsunspor, tur atladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız