SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Pendik Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:13
YMS Pendik Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Ligde son 3 karşılaşmada üç beraberlikle 3 puan alarak zirve yarışında ağır bir yara alan Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Pendikspor’u konuk edecek. İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Lider Hatayspor ile arasında 7 puan fark bulunan sarı-kırmızılı takım, Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

TFF Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmana bütün futbolcular katıldı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenman, şut ve kanat organizasyonu çalışmasıyla sona erdi.

Takımın antrenmanını Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Kulüp Asbaşkanı Hulusi Porgalı, Genel Kaptan Çetin Aydoğan ve Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin’de izledi.

Takımdaki son durum ve Pendikspor karşılaşmasıyla ilgili basın açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, ligde zirve yarışlarının sürdüğünü ifade etti.

Perçin, lider Hatayspor ile aralarında 6 puan fark bulunduğunu anımsatarak, “Göztepe karşısında iyi oynadık ve zorlu deplasmandan 1 puan aldık. Hatta takım olarak üstün bir performans ortaya koyduk. Belki Eren’in girdiği pozisyonlarda gol bulabilseydik, galipte gelebilirdik. Her şeye rağmen deplasmanda aldığımız 1 puan için mutluyuz. Henüz hiçbir şey bitmedi. Liderle aramızda 6 puan var. Ligde 5. sırada yer alıyoruz. Üstümüzdeki takımlarla sırt sırta bir mücadelemiz var. Pendikspor’da en ciddi rakiplerimiz arasında yer alıyor. Sahamızda önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. İstenilen futbolu ortaya koyup, galip gelmek istiyoruz” dedi.

“HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Herkesin takıma sahip çıkarak, destek vermesini beklediklerini kaydeden Perçin, şunları söyledi: 

“Kırklarelispor maçında, ortaya konulan futbola baktığımızda taraftarımız haklıdır. Buna kesinlikle bir itirazımız yok ama lig henüz bitmedi. Önümüzde 12 haftalık bir süreç var. Biz de bu yarıştan kopmadık. Bütün takımlar birbirlerine yakın mesafedeler. Hatayspor açık ara öndeydi ama bütün takımlar yetişti. Bu lig her şeye kadir. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Muhakkak ki eksik ve hatalarımız vardır. Ama taraftarlarımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz. Bu saatten sonra yapabilecek çok fazla bir şeyimiz yok. Transfer dönemi bitti. Taraftarlarımızdan bize destek olmalarını istiyoruz. Bir tepki ortaya koydular. Tepki biraz ağırdı ama biz her şeye rağmen haklılar diyoruz. Kırklarelispor maçında ciddi anlamda bir şey ortaya koyamadık. Her zaman her şey istediğiniz gibi olamayabiliyor. Göztepe maçındaki oyuna bakıp, daha sonra Kırklarelispor maçıyla kıyasladığımız zaman akıl alması mümkün değil. Her şeye rağmen taraftarlarımız bize sahip çıksın. Sabretsinler. Maç 90 dakika bunu unutmayalım. Mağlupsak ya da maç berabereyse, 70. dakikadan itibaren tepkiler ortaya çıkabiliyor. Arkadaşlarımız birazcık daha sabrederlerse, bizim yanımızda olurlarsa ciddi manada mutlu olacağız. Bu hafta 16 bin TL para cezası aldık. Pendikspor karşılaşmasında da olumsuz davranışlar olduğu takdirde bu rakam 32 bin TL’ye çıkacak. Daha sonraki maçlarda da bu seyircisiz oynama cezası olarak bize yansıyabilir. Bu kendi elimizle açtığımız kuyunun içerisine düşmek oluyor.”

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ”

Birlik ve beraberlikten başka şanslarının olmadığını ifade eden Perçin, “Ertan başkanımızın yaptığı açıklamaları okumuşsunuzdur. Kendisi iyi niyetle takıma katkı sağlamaya çalışıyor. Eksikliklerimiz elbette vardır. Bunun içinde Malatya halkından özür diliyoruz. Artık sezonunun sonunu beklemek zorundayız. Yapılabilecek hiçbir şey yok. Taraftarımızın da yapabileceği bir şey yok. Taraftarlarımızdan sadece takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Sezon sonunda oturulur ve şehrin öde gelenleri Malatya futbolu için alınması gereken en iyi kararı alır. Ama şuanda birlik ve beraberlikten başka bir şansımız yok. Kusursuz değiliz. Elbette yanlışlar yapmışızdır. Yanlışları telafi etmek için elinden geleni yapmaya çalışan bir yönetim var. Bize güvensinler. Kalan 12 maçımızda en iyi sonuçları alarak, yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

MAÇ 13.30'DA BAŞLAYACAK..

Yeni Malatya- Pendik maçı İnönü Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak.

Karşılaşmayı Ankara Bölgesi Ulusal hakemi Özer Özden yönetecek. Özden'e Utku Tunavelioğlu ve Hilmi Göktürk İmamoğlu yardımcılık yapacaklar. Maçın 4. hakemi ise, liglerimizin kadın hakemlerinden Hilal Tuba Tosun Ayer.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız