SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Pendik'i 1-0'la Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:19
YMS Pendik'i 1-0'la Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği Pendikspor'u 1-0 mağlup etti. Maçtaki tek golü 40. dakikada İlyas Çakmak kaydetti. 77. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Ahmet Gökhan Güney, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

STAT: İnönü

HAKEMLER: Özer Özden (Ankara), Utku Tuna Velioğlu (Ankara), Hilmi Göktürk İmamoğlu (Ankara), Hilal Tuba Tosun (Ankara)

YENİ MALATYASPOR: Vedat Kapurtu, Koray Şanlı, Gökhan Sinanoğlu, Ramazan Kahya, Fahri Tatan (Dk.55 R.Oğuz Kobya), Serkan Göksu, Ercan Ünal, Gökhan Güney, Eren Görür, Hüseyin Kar (Dk.78 Şahin Ali Terzi) , İlyas Çakmak (Dk. 63 Halil Zeybek)

PENDİKSPOR: Yakup Bugun, Recep Yılmaz, Hakan Akbaş, Abdullah, Oğuz Yılmaz, Umut Eskiköy (Dk.86 Anıl Gir), Caner Erdoğan (Dk.76 Emre Yıldırım), İlhan Şahin, Ali Kemal Yükseker, Eser Akbaş (Dk.58 Arif Çoban), Yaser Yıldız

GOL: Dk.40 İlyas Çakmak (Yeni Malatya)

KIRMIZI KART:Dk. 77 Gökhan Güney (Yeni Malatya),

SARI KARTLAR: Dk.83 Vedat, Dk. 43 Gökhan Güney (Yeni Malatya),

5. dakikada Ramazan soldan Pendik cezaalanına topu gönderdi. Uzak direk dibinde Eren topa dokundu, aut.

26. dakikada Ercan Ünal'ın uzaklaştıramadığı top kaleci Vedat'ı geçti, topla buluşan Yaser kötü vurdu, auta gönderdi.

32. dakikada Pendik'ten Abdullah'ın sağdan ortaladığı topla buluşan Yaser'in vuruşu kalecinin üstünden auta çıktı.

35. dakikada Yine Pendik ataktı. Umut sağdan ortaladı, İlhan topla cezaalanında buluştu. Vuruşunu kaleci Vedat yatarak önledi.

40. dakikada Yeni Malatyaspor'un golü geldi. Hüseyin'in soldan ortaladığı topu Eren kafayla İlyas'a aktardı. Bu futbolcunun vuruşu ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.

85. dakikada Şahin Ali'nin pasında topla buluşan Eren bekletmeden vurdu, Pendik kalecisi tehlikeyi önledi.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız