SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Perşembe'ye Toplanacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:23:07
YMS Perşembe'ye Toplanacak
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de ilk galibiyetini ligin üçüncü haftasında sahasında Alanyaspor'a karşı 2-1'lik sonuçla alan Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular izne ayrıldı. 

Ligde geride kalan 3 haftada 4 puan toplayan sarı kırmızılılar, milli maçlar için verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Sahasında Alanyaspor'u 2-1'le geçerek, ilk galibiyetini alan Yeni Malatyaspor'da, karşılaşma sonrası teknik heyet ve futbolculara 3 gün izin verildi.

Perşembe günü Malatya'da toplanacak olan takım, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. 

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yücel İldiz, Alanyaspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, milli takım için verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, daha iyi hale gelmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, doğru yolda olduklarını ifade etti. 

İldiz, Alanyaspor karşısında takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu kaydederek, "Takım olarak eksiklerimiz var. Milli takım için verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirip, eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Daha çok yol kat etmemiz lazım ama bir şey var doğru yoldayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız