SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS PFDK'ya Sevk

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:40:43
YMS PFDK'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanan ve 3-1 Adana Demirspor'un galibiyetiyle sonuçlanan maçla ilgili olarak, Yeni Malatyaspor ile konuk takım Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'na sevkedildiler.

Adana Demirspor'lu Hüseyin Kala'nın kırmızı kart gördüğü karşılaşmayla ilgili sevk işleminde, her iki kulüple ilgili şu iddialar yeraldı:

"YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 06.12.2015 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-ADANA DEMİRSPOR PTT 1. Lig müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2015-2016 Sezonu PTT 1. Lig Statüsünün 9/4. maddesi uyarınca ve "usulsüz seyirci alma" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

ADANA DEMİRSPOR Kulübü'nün 06.12.2015 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-ADANA DEMİRSPOR PTT 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ADANA DEMİRSPOR Kulübü futbolcusu HÜSEYİN KALA'nın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 07.12.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kurul, Perşembe günkü toplantısında sevk işlemlerini karara bağlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız