SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS PFDK'ya Sevkedildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:34:04
YMS PFDK'ya Sevkedildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Tokatspor karşılaşmasında yaşanan saha olayları, futbolcu Ali Sakal'ın 'kural dışı hareketi', kulüp başkanı Adil Gevrek'in 'hakem soyunma odası koridorlarının ve güvenliğinin ihlali' ve kulüp asbaşkanı Nusret Öncü'nün 'hakareti' ve 'hakem soyunma odası koridorlarının ve güvenliğinin ihlali' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

PFDK tarafından yapılan açıklamada, "YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 01.02.2014 tarihinde YENİ MALATYASPOR - TOKATSPOR Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve "talimata aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı 46. maddesi ve 2014-2015 Sezonu PTT 1.Lig Müsabakaları Statüsü 9/4. maddesi uyarınca sevkine, YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu ALİ SAKAL'ın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 43.maddesi uyarınca 02.02.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, YENİ MALATYASPOR Kulübü idarecisi ADİL GEVREK'in aynı müsabakadaki "hakareti", "tehdidi" ve "hakem soyunma odası koridorlarının ve güvenliğinin ihlali" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. ve 39. maddesi uyarınca 03.02.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, YENİ MALATYASPOR Kulübü idarecisi NUSRET ÖNCÜ'nün aynı müsabakadaki "hakareti" ve "hakem soyunma odası koridorlarının ve güvenliğinin ihlali" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. ve 39. maddesi uyarınca 03.02.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız