SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS PMYO İle Karşılaştı

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Polis Meslek Yüksek Okulu futbol takımıyla özel bir maç oynadı. Maç 4-4 berabere sonuçlandı.

Polis Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen özel maça; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetim kurulu, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akkuş ve amirler ile okul öğrencileri katıldı.
Yeni Malatya Spor, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Sarı siyahlı takım, ilk yarının başlarında Cem Çetin ve Müslüm Karabulut'un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Eyüp Özübek durumu 2-1'e taşıyan golü attı. İlk yarının sonlarında Gökhan Çalışal ile bir gol daha bulan Yeni Malatya Spor, devreyi 3-1 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısına ise iyi başlayan taraf Polis Meslek Yüksek Okuluydu. Mustafa Dağhan ve Osman Estik ile gol bulan Polis Meslek Yüksek Okulu durumu
3-3'e taşıdı. Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Emre Çınar, takımın kazandığı penaltı atışını da gole çevirerek, takımını 4-3 öne geçirdi. Yeni Malatya Spor, 4-3'ten sonra ataklarını sıklaştırdı. Bülent Akın ile ikinci yarının sonlarında sarı siyahlı takım bir gol daha bularak durumu 4-4'e taşıdı. Müsabakada başka gol olmayınca 4-4 sona erdi.

Müsabaka sonrası bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Öncelikle polis teşkilatımızın haftasını kutluyoruz. Polis Meslek Yüksek Okulumuzun gösterdiği misafirperverliğe de çok teşekkür ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz ve öğrenciler dostluk maçı oynadı. İki taraf içinde bir moral oldu. İnşallah her sene bunun tekrarı olur.

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akkuş ise Yeni Malatya Spor, yönetim, teknik heyet ve futbolcularına teşekkür ederek, "Dört dörtlük bir maç oldu. Okul müdürümüz Ankara'da bir toplantıda olduğu için bu etkinliğe katılamadı. Çok güzel bir maç oldu. Biz öğrencilerimizle birlikte Yeni Malatya Spor'u her zaman takip ediyoruz. Kendilerine teşekkür ederek, başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor'un defans oyuncusu Can Ulun ise, "Çok güzel bir organizasyon oldu. Geleceğin polisleriyle bir maç yaptık. Bizi çok zorladırlar. Meslek hayatlarında da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız