SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Puanla Başladı:0-0

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:55:08
YMS Puanla Başladı:0-0
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Yeni Malatyaspor, deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor takımı ile karşı karşıya geldi ve 0-0 sonuçlanan maçtan 1 puan çıkardı. Maçta ev sahibi takım daha etkili futbol sergiledi.

 
STAT: Konya Atatürk 
 
HAKEMLER: Serkan Tokat, Mert Türk, Hilmi Alper Şenkal
 
ANADOLU SELÇUKLUSPOR: Ahmet Sabri, Mehmet, Rıfat, Volkan, Fikret, Uğur,  Serbay (Yaser dk. 90+2), Yusuf, Serhat (Abdülkerim dk. 80), İlhan, Kenan
 
YEDEKLER: Deniz, Göktuğ, Abdülkerim, Yaser, Ahmet Önay, Emre, Aykut
 
TEKNİK DİREKTÖR: Salih Eken
 
YENİ MALATYASPOR: Ziya, Ömer, Ercan, Erdal, Ramazan, Mustafa Cevahir, Sedat, Hacı Mustafa Karabulut, Muharrem dk. 46), Halil, Okan, Cihan (Emrah dk. 63)
 
YEDEKLER: Vedat, Gökhan, Türker, Hüzeyfe, Emrah, Yasin, Muharrem
 
TEKNİK DİREKTÖR: Gürses Kılıç
 
SARI KART: Serhat, Mehmet (Anadolu Selçukluspor), Halil (Yeni Malatyaspor) 
 
MAÇTAN DAKİKALAR 

13. dakikada Serbay’in ceza sahasına gönderdiği pası ceza sahası içerisinde kontrol eden Rıfat Erdem, sert bir vuruş yaptı ancak top üst direkten oyun alanına döndü.
 
24. dakikada Yusuf’un soldan ortasında penaltı noktası üzerinde Kenan Karışık, istediği kafa vuruşunu yapamayınca top auta çıktı.
 
38. dakikada Serbay, Yeni Malatyaspor savunması arasından sıyrılarak kaleci Ziya ile karşı karşıya kaldı. Serbay’in sert vuruşunda kaleci Ziya topu ayaklarıyla çıkardı.  
 
43. dakikada Yusuf’un kullandığı frikikte top sağ üst direkten oyun alanına döndü.
 
56. dakikada Mustafa Cevahir’in kullandığı serbest vuruşta top, kaleci Ahmet Sabri’de kaldı.
 
78. dakikada Yusuf’un kullandığı serbest vuruşta top az farkla auta çıktı.
 
83. dakikada Serbay’in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta kaleci Ziya topu kornere çeldi.
 
87. dakikada Ömer’in ceza sahası dışından sert vuruşunda top az farkla auta çıktı.
 

Maçın son dakikalarında daha atak gözüken Yeni Malatya, gol kaydına muvaffak olamayınca maç 0-0 sonuçlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız