SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Puanla Dönüyor: 1-1

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligin ilk maçında İstanbul deplasmanında Tepecikspor ile karşı karşıya geldi ve maç 1-1 sonuçlandı. Yeni Malatya 39. dakikada Seçkin'le 1-0 öne geçerken, 47. dakikada Kemal Özyurt'un golüne engel olamayınca skor 1-1'e geldi. Maçın 89. dakikasında Yeni Malatya'dan Nedim kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşma 1-1 bitti. Maçtan sonra Yeni Malatya teknik direktörü Cafer Aydın, hakem Ali Şalk'a büyük tepki gösterdi.

 
STAD: Tepecik 
 
HAKEMLER: Ali Şalk, Önder Mandaş, Ahmet Yakarca, 4. hakem Ali Zağlı 
 
TEPECİKSPOR: Eray, Türker, Serkan, Ali, Adem (Dk. 63 Deniz), Yasin, Aydın (Dk. 76 Mehmet Uzun), Ufuk, Kemal, İdris, Evren (Dk. 46 Mehmet Can) 
 
YENİ MALATYASPOR: Mesut, Adem, Serdar, Tahir, Hüseyin, Seçkin (Dk. 82 Mehmet), Aşkın, Bülent, Fatih (Dk. 17 Recep), Enis, Caner (Dk. 63 Nedim) 
 
GOLLER: Dk. 39 Seçkin (Yeni Malatyaspor), Dk. 47 Kemal (Tepecikspor) 
 
KIRMIZI KART: Dk. 89 Nedim (Yeni Malatyaspor) 
 
SARI KARTLAR: Hüseyin, Bülent, Aşkın (Yeni Malatyaspor), İdris, Deniz, Ufuk, Ali (Tepecikspor) 
 
FOTO: Tepecik- Yeni Malatyaspor maçı (Onur YILDIZ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız