SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Sağlık Kontrolundan Geçti

0
Güncellendi - 2016-08-12 17:58:37
YMS Sağlık Kontrolundan Geçti
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren sarı kırmızılılarda teknik heyet ve futbolcular, kentteki özel bir hastanede efor ve EKG testinden geçerken, kan ve idrar numunesi verdi. Dahiliye, röntgen ve ortopedi testine de tabi tutulan futbolcular, sağlık kontrolü sonrası Nurettin Soykan Tessisleri’ne geçti.

Takım kaptanı Sedat Ağçay, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdürdüklerini ve sağlık kontrolünden geçtiklerini belirtti.

Yeni sezonun kendileri adına iyi geçeceğini dile getiren tecrübeli orta saha oyuncusu, “Geçen sezon iyi bir sezon geçirdik. Daha da iyi olabilirdi ama bazı şansızlıklar yaşadık. İnşallah bu sezon hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Lige en hazır şekilde başlayacağız” dedi.

Ağçay, hedefe iyi kadroyla değil, takım ruhuyla ulaşılabileceğini ifade ederek, ligin zorlu geçeceğini ancak kağıt üzerinde favori olmadığını, iyi oynayanın maçları kazandığını anlattı.

Ligde iyi mücadele ederek, kazanan taraf olmak istediklerini kaydeden Ağçay, sezon sonunda sonuca ulaşacaklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano01e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız