SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Sahasında Kayıp:1-3

A- A+ PAYLAŞ

2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, kendi sahasında tecrübeli rakibi Altay'a 3-1 boyun eğdi. Geçen haftaki 9-0'lık Kocaeli deplasman galibiyetinin moraliyle maça başlayan ve 13. dakikada da ilk golü bulan Yeni Malatya, 20. dakikaya kadar sahanın kesin üstünüydü. Bir topu da direkten dönen Yeni Malatya'da, futbolcuların 20. dakikadan itibaren skoru korumaya yönelik oyunu soğutma çabaları, ikili müdahalelerde yerde kalan futbolcularla açık olarak gözlenirken, konuk takım 39. dakikada beraberliği yakaladı. İkinci yarıda bilinçli kontraataklarla tehlike yarattı ve 2 gol daha buldu. Yeni Malatyaspor'da ise forvet oyuncularının beceriksizliği önemli gol fırsatlarının harcanmasına neden oldu. 

STAT: Malatya İnönü 

HAKEMLER: Erhan Sönmez, Alp Eren Giray, Bilal Gölen 

YENİ MALATYA SPOR : Mesut, Serdar, Nedim, Hüseyin (Ergun dk. 85), Seçkin (Recep dk. 58), Aşkın, Mehmet, Bülent (Tahir dk 67), Enis, Cihan, Erdi. 

ALTAY: Recep, Volkan, Bahadır, Mustafa, Evren, Ömer, Yunus (Murat dk 87), Fatih (Erdal dk 75), Muhsin, Burak (Göksel dk 58), Fırat 

GOLLER: Mehmet (dk. 13) (Yeni Malatya Spor), Yunus (dk. 39 ve 52), Evren (dk. 83) (Altay) 

SARI KARTLAR: Nedim, Erdi ve Serdar (Yeni Malatya Spor), Burak ve Mustafa (Altay) 

Yeni Malatya Spor, Mehmet Şen'in 13 dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken, Altay'dan Yunus Altun'un 39. dakikada attığı golle karşılaşma 1-1 oldu. 53.dakikada gelişen Altay kontraatağında Yunus Altun, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti:0-2 83. dakikada Altay Evren'le bir gol daha attı:1-3 Maç bu skorla son buldu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız