SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Sahasında Nihayet: 1-0

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, sahasında sezonun ilk galibiyetini aldı ve Tokatspor'u 1-0 mağlup etti. Yeni Malatya bir de penaltı kaçırdı.

STAT: Malatya İnönü 
 
HAKEMLER: Muhammet Başkan, Murat Yenice, Yılmaz Başkan 
 
YENİ MALATYA SPOR: Zeki, Mehmet Toşak, Adem, Serdar, Recep (Hüseyin dk. 65), Nedim, Seçkin, Enis (Mehmet Şen dk. 60), Cihan, Erdi , Caner (Fatih dk. 81)
 
TOKATSPOR: Okan, Fatih Kılıç (Oğuzhan dk. 46), Sebahattin, Fatih Özdemir, Yalçın (Mustafa dk. 65), Şahin, Serkan, Mehmet, Ferhat, Evren, Abdulaziz 
 
GOL: Seçkin (dk. 27) (Yeni Malatya Spor) 
 
SARI KARTLAR: Mehmet Toşak (Yeni Malatya Spor), Ferhat ve Sebahattin (Tokatspor) 
2. dakikada Seçkin'in ara pasıyla buluşan Recep kaleci Okan'la karşı karşıya geldi, ancak topu auta gönderdi.

20. dakikada Seçkin'in kullandığı korner atışından gelen topa Erdi vurdu, Tokat kalesinin yanından aut.

25. dakikada Yeni Malatya atağında Enis cezaalanına ortaladı. Topu kontrol eden Recep vurdu, kalecide kaldı.

27. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Cihan'ın ara pasıyla buluşan Seçkin, düzgün bir vuruşla golü attı:1-0

İlk yarı 1-0 bitti.

53. dakikada Yeni Malatya atağında Caner sağdan ortaladı. Recep kafa vurdu, aut.

62. dakikada Yeni Malatya yine ataktı. Mehmet Şen'in ceza alanından vuruşunda topa Selahattin elle müdahale edince, hakem penaltıya hükmetti. Atışı kullanan Cihan, topu üstten auta gönderdi.

82. dakika gelişen Tokatspor atağında Ferhat'ın şutu üst direkten döndü.

Maç Yeni Malatya Spor'un 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız