SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor- Samsun Maçları

0
Güncellendi - 2016-08-27 03:04:22
Yeni Malatyaspor- Samsun Maçları
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin ikinci haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Pazar günü 21.45’de Samsunspor’u konuk edecek.

Bu sezon TFF 1. Lig’de Süper Lige çıkma mücadelesi kıyasıya bir çekişmeye sahne olacak. Bir üst lig için iddialı kulüp sayısı 10’a çıkarken, birçok takım ise Play-Off potasında yer almanın hesaplarını yapıyor.

Lige 3 puanla başlayıp, moral depolayan Yeni Malatyaspor, TFF 1. Ligin ikinci haftasında sezona beraberlikle başlayan Samsunspor’u ağırlayacak.

BU MAÇ İÇİN İSTATİSTİKLER NE DİYOR?

Yeni Malatyaspor ile Samsunspor, 1’i Türkiye Kupası 2’si ise lig maçı olmak üzere 3 kez karşı karşıya geldi.

İki takım ilk kez 29 Ekim 2014 yılında Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 sonuçlandı. Karadeniz ekibi, penaltı atışları sonucu Yeni Malatyaspor’u 4-1 yendi. Yeni Malatyaspor’un o gün ki kadrosunda bugün Osman Fırat, İrfan Başaran ve kaleci Abdulsamed Damlu kadroda yer alıyor.

Yeni Malatyaspor ile Samsunspor geçtiğimiz yıl TFF 1. Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk maçı Malatya’da oynandı. 20 Aralık 2015’te oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Ligin ikinci yarısında Samsun’da oynanan karşılaşmada da gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 bitti.

SON 5 MAÇTA NELER OLDU?

İki takımın son 5 maçında ise ilginç bir istatistik ortaya çıkıyor. Yeni Malatyaspor, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 2’de beraberlik aldı. Samsunspor ise son 5 maçında galibiyet yüzü göremedi. Kırmızı beyazlılar, son 5 maçında 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

Yeni Malatyaspor’un son 5 maçında aldığı sonuçlar şöyle:

Hazırlık maçı Adanaspor-Yeni Malatyaspor: 0-1

Hazırlık maçı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Yeni Malatyaspor: 0-0

Hazırlık maçı Yeni Malatyaspor-Bandırmaspor: 2-1

Hazırlık maçı Boluspor-Yeni Malatyaspor: 1-1

TFF 1. Lig ilk hafta maçı Mersin İdmanyurdu-Yeni Malatyaspor: 1-3

Samsunspor’un oynadığı son 5 maçında aldığı sonuçlar ise şöyle:

TFF 1. Lig geçen sezon Samsunspor-Yeni Malatyaspor: 0-0

TFF 1. Lig geçen sezon Kayseri Erciyesspor-Samsunspor: 3-0

Hazırlık maçı Samsunspor-Giresunspor: 0-1

Hazırlık maçı Samsunspor-Balıkesirspor: 1-1

TFF 1. Lig ilk hafta maçı Samsunspor-Adana Demirspor: 0-0

ARDA KARDEŞLER’İN YÖNETTİĞİ KARŞILAŞMAYI KAZANDILAR

Yeni Malatyaspor-Samsunspor karşılaşmasında Bursa Bölgesi’nden Süper Lig hakemi Arda Kardeşler görev yapacak.

Kardeşler, Yeni Malatyaspor’un 1’i aç saha olmak üzere 2 karşılaşmasını yönetti. Sarı kırmızılılar bu iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Arda Kardeşler, Samsunspor’un 1 maçını yönetti. Samsunspor, deplasmanda oynadığı o karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız