SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Şanlıurfaspor'a Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2016-10-14 00:53:09
YMS Şanlıurfaspor'a Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Lider Yeni Malatyaspor, ligin 7.haftasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinin antrenman sahasında hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda, futbolcuların hırsı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. İrfan Buz nezaretinde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı futbolcular, üç puana odaklandı.

Düz koşu ısınma hareketleriyle hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılar, teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik ve taktik maçta İrfan Buz, sık sık oyunu durdurarak, futbolcularına uyarılarda bulundu.

İKİ TAKIMDA 6 HAFTADA 4 GOL YEDİ

Ligin yedinci haftasında ligin en az gol yiyen iki takımı karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor ve Şanlıurfaspor, ligde geride kalan 6 hafta sonunda kalelerinde 4 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 6 hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı. Ligdeki tek mağlubiyetini deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu karşısında alan sarı kırmızılılar, deplasmanda 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 4 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar, ligde yediği 4 golün 3’ünü deplasmanda yerken, rakip ağlara 4 gol bıraktı.

Şanlıurfaspor, ligdeki 6 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak, 9 puan topladı. Sahasında oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1’de beraberlik alan Güneydoğu Anadolu temsilcisi, sahasında 7 puan topladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ymsantrenmanekm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız