SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Sarıyer'le Yenişemedi:1-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:59
YMS Sarıyer'le Yenişemedi:1-1
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta, Yeni Malatyaspor deplasmanda Sarıyer'le 1-1 berabere kaldı. Yeni Malatya'nın ligdeki ilk golünü Halil Zeybek kaydetti. Bu arada karşılaşma boyunca tribündeki Malatyalı taraftarlar Yeni Malatyaspor'a destek verdiler.

STAD: Yusuf Ziya Öniş

HAKEMLER: Oktay Taş , Mehmet Kağan Bingül, Turgut Evran, 4. hakem Nurettin Taşkesen

SARIYER: Kılıçarslan, Emre Karaman, Hamza, Emre Bayraktarbaşı, Hakan Soylu, Feridun, Muhammed, Abdurrahman (Dk.18 Volkan Altın), Sinan, Ömer (Dk.64 Cemre), Murat Hacıoğlu (Dk.83 Emre Birinci),

YENİ MALATYASPOR: Vedat, Gökhan Sinanoğlu, Fahri Tatan, Ramazan, Mustafa Şen (Dk.64 Özcan Dağ), Serkan, Mehmet Türkmehmet (Dk.74 Muharrem Ozan), Necdet, Halil Zeybek, Eren Görür (Dk.83 Coşkun)

GOLLER: Hakan (dk. 15 pen.), Halil (dk. 17) (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Muhammed (Sarıyer), Uğur (Yeni Malatyaspor)

15. dakikada Sarıyer, Hakan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

17. dakikada Yeni Malatya, Halil Zeybek'in attığı golle durumu 1-1 yaptı.

Karşılaşmanın sonraki dakikalarında takımların gol atma çabası sonuç vermedi ve maç 1-1 sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız