SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Selçuklu'ya Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:22:52
YMS Selçuklu'ya Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Konya Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Grupta, İnegölspor ve Dardanelspor'u yenerek, yeniden zirve yarışına ortak olan Yeni Malatyaspor'da gözler Konya Anadolu Selçukluspor maçına çevrildi.

TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Fahri Tatan ile Ahmet Gökhan Güney katılmadı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

TAKIMA MORAL DESTEĞİ VERDİLER

Yeni Malatyaspor'un koyu taraftarı engelli Ahmet Alyüz, antrenmana gelereke futbolculara moral desteğinde bulundu. Antrenmana gelen futbolcuları karşılayan engelli genç, teknik heyet ve futbolculara Konya Anadolu Selçukluspor maçında başarılar diledi. Öte yandan Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Konakspor, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, takıma moral desteği verdi. Konakspor Kulüp Başkanı Bülent Karakaya, yönetim kurulu ve teknik heyeti, sarı kırmızılı takıma kalan 6 haftada başarılar diledi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Konakspor, Konya Anadolu Selçukluspor maçı öncesi bizi yalnız bırakmadı. Bu bizim için artı bir moral oldu. İnşallah sezon sonuna kadar bu devam eder ve hep birlikte mutlu sona ulaşırız" dedi.

FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Yeni Malatyasporlu futbolcu Uğur Bulut, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini dile getirdi.

Bulut, ligde aldıkları 2 galibiyetle moral kazandıklarını belirterek, "Cafer hocanın gelişiyle birlikte takım 2 haftadır iyi bir çıkış yakaladı. Üst üste iki galibiyet aldık. Ligde bundan sonra kolay maç yok. Rakiplerde puan kaybediyor. Biz rakiplerin durumuna bakmıyoruz. Önemli olan bizim ne yaptığımız. Maç kazanma alışkanlığını kazandık. 2 haftadır istediğimiz sonuçları alıyoruz. İlk hedefimiz Konya Anadolu Selçukluspor maçından zaferle ayrılmak. Ligde kalan 6 hafta var ama biz her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanından 3 puanla ayrılıp, bir sonraki haftaya daha iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

"ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ"

Yeni Malatyasporlu futbolcu Şahinali Terzi ise hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Takımda çok iyi bir ortam var. Arkadaşlarımızın hepsi birer pırlanta. Üst üste alınan iki galibiyet bizi çok sevindirdi. Önümüzde Konya Anadolu Selçukluspor maçı var. Yukarıda kolay kalmak kolay değil. O nedenle bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, zirve yarışını sürdürmek istiyoruz. Her maç final. İnşallah hedefe giden yolda ipi göğüsleyen biz oluruz" şeklinde konuştu.

Terzi, ligde zoru başarmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, "Şampiyon olmak bizim elimizde. Hatayspor ve Giresunspor'un kaybedecekleri maçlar olacak. Bizim kendi sahamızda oynayacağımız 3 maç var. Bunun avantajını kullanmamız lazım. Şampiyon olmak çok zor ama biz bu zoru başaracağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız