SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Serdar'la Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da savunma oyuncusu Serdar Karkın ile anlaşma sağlandı. 
 
Yeni Malatya Spor, dış transferde çalışmalarına hız verirken, iç transferde de sözleşmesi biten futbolcularla masaya oturdu. Sözleşmesi sona eren stoper Serdar Karkın ile ilk görüşmede anlaşmaya varamayan Sarı-siyahlı takım, tecrübeli futbolcu ile bir daha masaya oturdu. Kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'nun bire bir görüştüğü tecrübeli futbolcu, kendisine önerilen rakamı kabul etti. Karkın'ın 15 Temmuz'da Malatya'da yapılacak olan çalışma öncesinde sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 
 
Kulüp 2. Başkanı Özcan Dündar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon itibariyle iyi bir kadro oluşturduk. Bu kadro yapısını bozmadan, çeşitli mevkilere yapacağımız transferlerle yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz sezonki performansıyla teknik heyet tarafından kadroda tutulması istenilen defans oyuncumuz Serdar Karkın ile kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede Serdar Karkın sunduğumuz teklifi kabul etti. Malatya'da yapılacak çalışmalar öncesinde futbolcumuzla sözleşme imzalayacağız" dedi. 
 
Tecrübeli futbolcu Serdar Karkın ise, Yeni Malatya Spor'da kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Yeni Malatya Spor'un yeni transferi Serdar Karkın, geçtiğimiz sezon görev yaptığı 29 maçta 5 gol kaydetti. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız