SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Seri Peşinde

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:25:36
YMS Seri Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, önündeki 3 haftalık süreci kayıpsız geçerek, zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Konya Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarına ara vermeden sürdüren Yeni Malatyaspor'u zorlu maçlar bekliyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu Sahasında devam eden sarı kırmızılı futbolcular, yapılan teknik ve taktik idmanda bir hayli hırslı oldukları gözlendi. İdmana düz koşu ısınma hareketleriyle başlayan sarı kırmızılılar, açma germe hareketlerinin ardından teknik ve taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. 2 saat 10 dakika süren idmanı, sakatlığı bulunan Osman Fırat düz koşu ile tamamladı.

-Koray ve Samed oynayamayacak-

Yeni Malatyaspor'da cezalı olan defans oyuncusu Koray Şanlı ile orta saha oyuncusu Samed Kartal, Konya Anadolu Selçukluspor maçında forma giyemeyecek.

Defans oyuncusu Koray Şanlı, Konya Anadolu Selçukluspor maçıyla birlikte 3 maçlık cezasını doldurmuş olacak. Şanlı, Ofspor ile oynanacak olan erteleme maçında forma giyebilecek.

Öte yandan TKİ Tavşanı Linyitspor maçında sarı kart görerek, cezalı duruma düşen orta saha oyuncusu Samed Kartal'da Ofspor maçında kadrodaki yerini alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız