SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Serkan'la Sözleşme Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:23:28
YMS Serkan'la Sözleşme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri’nde, kamp çalışmalarını sürdürüyor. 

Salı günü ilk etap kamp çalışmalarına start veren sarı kırmızılı takım, laktat testinden geçti. Testlerin sonuçlarına göre futbolculara antrenman programı düzenleneceği kaydedildi.

Laktat testi sonrası Patalya Tesisleri’nde toplanan sarı kırmızılı takım, günü tek antrenmanla geçirdi. Perşembe gününden itibaren günde çift antrenman yapacak olan Yeni Malatyaspor’da futbolcuları, yoğun bir antrenman programı bekliyor.

Pazartesi gününe kadar çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Yeni Malatyaspor’un Pazartesi günü bir hazırlık maçı yapması bekleniyor. Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, hazırlık maçlarıyla ilgili çalışmalarını sürdürürken, sarı kırmızılı takımı Kızılcahamam kampında en az 2 hazırlık karşılaşması oynayacağı kaydedildi.

SERKAN GÖKSU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Öte yandan Yeni Malatyaspor’un Galatasaray A2 takımından 1 yıllığına kiraladığı Serkan Göksu da takımın Ankara Kızılcahamam kampına katıldı. 20 yaşındaki genç oyuncu ile Kızılcahamam kampında sözleşme imzalandı.

Serkan Göksu’nun takıma büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, “Genç oyuncumuz ve camiamız için hayırlı olsun. Serkan’ın takımımıza büyük katkılar sağlayacağı kanaatindeyiz. İnşallah hem kulübüm hem de genç oyuncumuz adına iyi bir sezon olur” dedi.

TRANSFER İÇİN..

Teknik direktör Özcan Kızıltan’ın verdiği liste doğrultusunda 4 futbolcuyla daha anlaşacak olan sarı kırmızılılarda, transfer komitesi de hummalı bir çalışma içerisinde.

Transfer komitesinde yer alan Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, en az 4 futbolcuyla daha anlaşacaklarını ifade ederek, “Aralıksız bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Hocamızın verdiği liste üzerinden görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah Yeni Malatyaspor’a fayda sağlayacak transferler yapacağız” diye konuştu.

Listelerinde yer alan futbolcularla temasta olduklarını ifade eden Perçin, “Listemizde yer alan futbolcularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan (8 yıl önce)
    A.Yeni Malatyaspora yerli kaliteli günübirlik değil kalıcılık sağlayacak futbolcular transfer edilmeli Türkiyede olduğu gibi Malatyada da bir yabancı hayranlığı var Takım kötü hadi Teknik adam değiştir çözüm değil Yücel İldizin neyi vardı Takım rakip ceza sahasına yaklaşamıyordu top taşıyabilecek kapasitede futbolcu yok yine transferlere bakıyoruz Eh bu yıl düşmezsek şükretmeliyiz Büyüklerimizin bir sözü vardır çay geçilirken at değişilmez ara transfer buna benziyor kaliteli futbolcu zaten çoktan takımını bulmuş oluyor birde Malatyanın kaderimidir nedir buraya gelen futbolcu kral kesiliyor canı isterse oynuyor istemezse oynamıyor buna geçmiş yıllarda şahit olduk bu takıma gardaşım Mert Korkmaz kalitesinde en az 3 tane Malatyanın kendi çocuğu alınmazsa bu iş yürümez.
    0
    0
    Yanıtla