SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Sivas Maçı Yarıda Kaldı

0
Güncellendi - 2019-07-18 21:41:54
YMS- Sivas Maçı Yarıda Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Sivasspor ile oynadığı hazırlık karşılaşması yoğun sis nedeniyle 40.dakikada hakem tarafından iptal edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor, Sivasspor ile bir hazırlık maçı oynamak için Topuk Yaylası'nda karşı karşıya geldi.

Hakem Ali Şansalan'ın yönettiği hazırlık karşılaşmasına Yeni Malatyaspor Abdulsamed Damlu, İssam Chebake, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Moryke Fofana, Murat Yıldırım, Ahmed Ildız, Mitchell Donald, Teenage Hadebe, Thievy Bifouma ve Adis Jahovic on biriyle çıktı.

Sarı kırmızılı takımda Emre Selen, Murat Akşit, Eren Tozlu, Rahman Buğra Çağıran, Berk Yıldız, Nuri Fatih Aydın, Bülent Cevahir, Muenfuh Sincere Seth, Özer Özdemir ve Mustafa Akbaş ise hazırlık karşılaşmasına yedek başladı.

Sivasspor ise hazırlık karşılaşmasına Muammer Zülfikar Yıldırım, Marcelo Goiano, Aaaron Appindangoye, Fatih Aksoy, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Serhiy Rybalka, Mert Hakan Yandaş, Erdoğan Yeşilyurt, Ziya Erdal ve Arouna Kone on biriyle çıktı.

Kırmızı beyazlılarda Mamadou Samassa, Ali Şaşal Vural, Caner Osmanpaşa, Volkan Eğri, Enes Çınar, Çağrı Karabey, Eren Şahin, Sefa Etöz ve Carlos Sanney ise hazırlık karşılaşmasına yedek başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeni Malatyaspor, Adis Jahovic ile henüz birinci dakikada golle karşı karşıya geldi ancak top yandan auta çıktı.

Sivasspor'da ikinci dakika Erdoğan Yeşilyurt, ceza sahası dışından sert vurdu top, kaleci Abdulsamed Damlu'da kaldı.

Mücadelenin 11.dakikasında kazanılan serbest vuruşu Ahmed Ildız kullandı. Ildız, direkt kaleyi düşündü ancak çerçeveyi bulamadı.

Hazırlık karşılaşmasının 20.dakikasında Adis Jahovic, ceza sahasına gelen ortaya kafayı vurdu ancak top, kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım'da kaldı.

Sivasspor, hazırlık karşılaşmasının 30.dakikasında organize ve etkili geldi. Kırmızı beyazlılar, Ziya Erdal'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Hazırlık karşılaşması 40.dakikada yoğun sis nedeniyle yarıda kaldı. Mücadeleyi yöneten hakem Ali Şansalan, yoğun sis nedeniyle hazırlık karşılaşması yarıda kaldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Biz bu sene bol miktarda Mustafa Akbaş-robin yalçın-Erkan Kaş faciası izleyeceğiz.bunlar yine saç baş yolduracak.Erol bulut bize bunları musallat edip kaçtı.
    0
    0
    Yanıtla