SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Son 5'te Yıkıldı:2-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:58
YMS Son 5'te Yıkıldı:2-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Gümüşhane deplasmanında önde iken son 5 dakikada yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda oynanan Yeni Malatya- Gümüşhanespor maçının ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. Yeni Malatya, 46. dakikada Rahman Oğuz Kobya'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım, 86. dakikada Samet Taş'ın penaltıdan attığı golle 1-1'lik beraberliği sağladı. 90. dakika oynanırken, Gümüşhaneli Samet Taş, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve maç 2-1 Gümüşhane'nin üstünlüğüyle sona erdi.

STAT: Yeni Şehir

HAKEMLER: Mustafa Aydın, Vural Gül, İsmail Yılmaz

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan, Ali Osman, Tekin (Cihat dk. 88), Samet, Yılmaz Can (Emre dk. 77), Ali Kılıç, Rıdvan (Cem dk. 65), İskender, Selçuk, Gökhan, Taner

YENİ MALATYASPOR: Erşen, Koray, Gökhan, Mustafa, Ramazan, Serkan (Muharrem dk. 88), Coşkun (Eren dk. 77), Hüseyin (Mehmet dk. 77), Şahin, Rahman Oğuz, Necdet

GOLLER: Samet (dk. 86 pen. ve 90) (Gümüşhanespor), Rahman Oğuz (dk. 46) (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Ali Osman, Gökhan, İskender, Cem, Ali Kılıç, Tekin (Gümüşhanespor), Şahin, Koray (Yeni Malatyaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR..

1. dakikada Gümüşhanespor atağında ceza alanına giren Samet, sert vurdu. Top kaleci Erşan’ın kucağında kaldı.  

21.dakikada Gümüşhanespor atağında Tekin ceza alanına girdi. Kaleci Erşen ille karşı karşıya kalan Tekin’e, Gökhan müdahale etti. Penaltı itirazlarına hakem devam dedi.

27.dakikada Şahin Ali ceza alanına girerken yerde kaldı. Atışı Ramazan kullandı. Defansa çarpan top taca çıktı.

32.dakikada sağdan Necdet ortaladı. Topun gelişine Hüseyin vurdu, top defanstan döndü. 34.dakikada faul atışını Ramazan kullandı. Ceza alanına tehlikeli gelen ortaya Koray kafayı vurdu, top üstten auta gitti.  

37.dakikada Hüseyin soldan ceza alanına ortaladı. Mustafa Coşkun’dan önce kaleci Hasan topa sahip oldu.

46.dakikada Hüseyin Kar’ın mücadeleyi bırakmaması sonrası Rahman Oğuz topla buluştu. Sert ve düzgün bir vuruş yapan Rahman, Yeni Malatyaspor’u 1-0 öne geçirdi.

48.dakikada Gümüşhanespor ceza alanında yaşanan karambolda Coşkun ile Hüseyin’in anlaşamaması nedeniyle mutlak gol kaçtı. 

56.dakikada Gümüşhane atağında Taner ortaladı, Mustafa Şen’in ters vuruşu direği sıyırıp kornere çıktı.

67.dakikada Mustafa Şen ceza alanına doldurdu, Coşkun kafayı vurdu. Top kaleci Hasan’da kaldı.

86.dakikada Gümüşhanespor faul atışı kazandı. Ali Kılıç’ın kullandığı faul atışında ceza alanı içindeki karambolda, hakem topun Gökhan’ın eline çarptığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Samet, takımına 1-1’lik eşitliği getirdi. 

90.dakikada Gümüşhanespor atağında topla en son buluşan Samet, Erşen’i bir kez daha mağlup etti ve maç 2-1 Gümüşhanespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız