SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Son Çalışmasını Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:29
YMS Son Çalışmasını Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’in 11. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor bu maçın Malatya’daki son çalışmasını yaptı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında sabah yapılan çalışmaya kadro dışı bırakılan oyuncular dışındaki bütün oyuncular katıldı. Cumartesi günü oynayacağı maç için yarın kara yoluyla Şanlıurfa’ya gidecek olan sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın son çalışmasını burada yapacak.

Teknik heyetin raporuyla kadro dışı bırakılan 4 futbolcunun yokluğunda, kalan 18 kişiyle Şanlıurfaspor karşılaşmasına çıkacak olan Yeni Malatyaspor’da defans oyuncusu Gonzalo Godoy ve orta saha oyuncusu Azubuike görev verilmesi halinde zorlu maçta forma giyebilecek.

“AYAKTA KALABİLMEK İÇİN PUAN TOPLAMANIZ LAZIM”

Şanlıurfaspor maçıyla birlikte kötü gidişata dur demek istediklerini belirten takımın sportif direktörü Ali Ravcı, oldukça zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Son haftalarda şansız maçlar çıkardıklarını kaydeden Ravcı, “Son 2 haftadır arzu edilemeyen sonuçlar aldık. Tabi futbolda şans başta olmak üzere diğer faktörlerin de hesaba katılması lazım. Biz Balıkesir maçında mücadele anlamında kötü değildik. Şanssız bir penaltı pozisyonu sonrası yediğimiz golle sahadan yenik ayrıldık. Tabi orada o penaltıyı yapmayacaksın. Ama artık bu maçı unutmak zorundayız. PTT 1. Lig zor bir lig ve kabul edersiniz ki bu ligde ayakta kalabilmek için iç saha dış saha demeden puan toplamanız lazım. Biz de rakibin ismine, maçın nerede oynandığına bakmaksızın mücadele ederek puanlar almak istiyoruz. Bu takımın bir kalitesi var ve gerçek kimliğini sahaya yansıttığı zaman neler yapabileceğini birkaç maçta bize gösterdi. O yüzden ben futbolcularımızın artık bu haftadan sonra alacakları sonuçlarla takımı çıkışa geçireceklerine inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız