SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Son Hazırlık Maçını Oynayacak

0
Güncellendi - 2016-08-06 20:28:12
YMS Son Hazırlık Maçını Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de bu sezon şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Yeni Malatyaspor Bolu kampı çalışmalarında sona geldi.

Günü sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla geçiren sarı-kırmızılı ekipte tüm oyuncular takımla beraber çalıştı.

İki etap şeklinde, izinlerle birlikte 30 günü bulan Bolu kampı boyunca idmanlarda ciddi bir sakatlık yaşanmaması ve yeni transferlerin kısa sürede yakaladığı uyum, yeni sezon öncesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Bolu maçında Amutu ve Dialiba da forma giyecek

Bolu kampı çerçevesinde son hazırlık maçını Cumartesi günü Boluspor ile oynayacak Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz’un yine tüm takıma şans vermesi bekleniyor. Özellikle Amutu ve Dialiba’nın performansları merak edilirken, bu oyuncuların fiziksel olarak tam hazır olmaması nedeniyle uzun süre almadan son dakikalarda sahaya sürülebileceği öğrenildi.

Kampa sonradan katılan ve ilk etap çalışmalarını kaçıran Amutu ile Dialiba’nın idman eksikleri olduğu için form tutmaları da zaman alacak. Her iki oyuncuya da kondisyoner Zafer Hızarcı nezaretinde özel programlar hazırlatan İrfan Buz’un en geç 15 güne kadar yoğun ve sıkı idman temposuyla bu oyuncuları hazır hale getirmeyi hedeflediği ifade edildi.

Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları 11 Ağustos’ta başlayacak

Sezonun ilk haftalarından itibaren tüm takımdan en üst düzey verim almayı planlayan Buz, Malatya’da 11 Ağustos’ta başlayacak çalışmalar kapsamında da uygun takım bulunması halinde bir hazırlık maçı daha oynatmayı düşündüğü belirtildi. Bolu kampına 7 Ağustos Pazar günü sabah yapacağı yenileme çalışmasıyla son verecek sarı kırmızılılar, 3 gün izin yapacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız