SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Son Hazırlık Maçını Boluspor'la Oynadı

0
Güncellendi - 2016-08-07 03:17:29
YMS Son Hazırlık Maçını Boluspor'la Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, son hazırlık maçında Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeni Malatyaspor’un golünü Boubacar Dialiba  kaydetti.

Bolu Abant’taki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Yeni Malatyaspor, hazırlık maçında Boluspor ile Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Sarı kırmızılılar, ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Bolu Abant’ta kampın son hazırlık karşılaşmasını PTT 1. Lig ekibi Boluspor ile Boluspor’un sahasında oynadı. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Yeni Malatyaspor, 4 hazırlık karşılaşmasında 2 galibiyet, 2’de beraberlik almış oldu.

YENİ TRANSFERLER SAHNE ALDI

Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasında Hakan Canbazoğlu, Caner Arıca, Sedat Ağçay, Mehmet Sak, Yiğitcan Erdoğan, Ahmet Burak Solakel, Boubacar Dialiba, İrfan Başaran, Semih Beyaz, Sadık Çiftpınar ve Sunday Mba on biriyle sahada yer aldı.

Boluspor ise Erdi Yokuşlu, Özgür Özkaya, Necati Yakuplar, Furkan Şeker, Mamadou Diarra, İsmail Yıldırım, Jackson Sousa, Andre Clarindo Dos Santos, Berat Tosun, Tunahan Çiçek ve Rydell Romando Poepon on biriyle mücadele etti.

Büyük bir çekişmeye sahne olan hazırlık karşılaşmasında, Boluspor, Tunahan Çiçek’in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Boubacar Dialiba 52. dakikada kaydettiği golle skoru 1-1’e getirdi.

Maçta başka gol olmadı ve hazırlık maçı 1-1 sona erdi.

Boluspor’da Berat Tosun’un 18. dakikada Yeni Malatyaspor ağlarına gönderdiği top, ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmazken, kırmızı beyazlılarda Özgür Özkaya 32. dakikada ikinci sarı kart sonrası gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Hazırlık karşılaşmasını Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nin kulüp başkanı İlhan Cavcav, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı ve yöneticilerde izledi.

İKİ MAÇI DA BOLUSPOR KAZANDI

Yeni Malatyaspor ile Boluspor, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de karşı karşıya geldi ve her iki karşılaşmayı da Boluspor kazandı.

Ligin ilk yarısında 17. haftada Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma kırmızı beyazlıların 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Sezonun ikinci yarısında son hafta karşılaşmasında ise iki takım Malatya İnönü Stadı’nda karşı karşıya geldi. Boluspor, mücadeleyi 3-1 kazandı.

FOTOĞRAFLAR: boluspor.org.tr

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ymsbolu

yms1

yms2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Kombine kartları ne zaman satışa çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah_44 (7 yıl önce)
    Helal olsun..bu sene takimdan ümitliyim
    0
    0
    Yanıtla