SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Taktik Çalıştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:12
YMS Taktik Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, taktik çalıştı. 

Ligin 12. haftasında grupta yeniden liderliğe yükselen sarı-kırmızılı takımda, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Aydınspor 1923 karşılaşmasının hazırlıkları devam etti.

TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Mustafa Uğur yönetimindeki antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından sona erdi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un stoperi Koray Şanlı ile defans oyuncusu Emre Toraman, antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

ŞANLI: "İYİ GİDİŞİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Sarı-kırmızılı takımın stoperi Koray Şanlı, yeniden liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, liderlik koltuğunu bırakmak istemediklerini söyledi.

Şanlı, Fethiyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Fethiyespor maçında takım olarak iyi mücadele ettik. Fethiyespor karşısında biraz zorlandık. Zorlanmamızın nedeni, bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Gole çevirsek düğüm çözülecekti. Ramazan’ın son dakika golüyle altın değerinde bir 3 puan aldık. Aldığımız 3 puanla tekrar liderlik koltuğuna oturduk" dedi.

Aydınspor 1923 takımı ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Bu ligde kolay maç yoktur. Aydınspor 1923 ise ligde 8 haftadır mağlup olmuyor. Öz güveni olan bir takım ile karşılaşacağız. Öyle bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Biz gücümüzü biliyoruz. Kazanacak güçteyiz. İnşallah bu maçın üstesinden geliriz."

TORAMAN: "BU LİGDE KOLAY MAÇ YOK"

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Emre Toraman ise galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Grupta lider olmanın sevincini yaşadıklarını vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, "Fethiyespor maçı bizim için zor geçti. Rakip takımın futbol ile alakası yoktu. 1 dakikadan tutunda 90 dakikaya kadar oyunu zorlaştırdılar. Biz de takım olarak son dakikaya kadar golü kovaladık. Maçı çok istedik. 3 puanımızı aldık. Liderlik koltuğuna oturduk. Mutluyuz. İnşallah yakaladığımız seriyi devam ettiririz" şeklinde konuştu.

Toraman, Aydınspor 1923 karşılaşmasından da galibiyetle ayrılıp, iyi gidişi sürdürmek istediklerini kaydetti.

Deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarına dikkat çeken Toraman, "Aydınspor 1923 maçı zor geçecek. En yakın örnek Fethiyespor. Durumları belliydi. Fakat puan almak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onun için bu ligde kolay takım yoktur. Takım olarak kazanmak istiyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız. İnşallah oradan galip gelip, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız