SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Taktik Çalıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:33
YMS Taktik Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü deplasmanda Ankara ekibi Çamlıdere Şekerspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

Ligin 32. haftasında Çamlıdere Şekerspor’a konuk olacak olan sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Takımda hafif sakatlığı bulunan Okan Öztürk, doktor kontrolünde takımdan ayrı düz koşu yaptı. Tecrübeli futbolcunun Çamlıdere Şekerspor maçı kadrosunda yer almayacağı kaydedildi. Öte yandan İnegölspor karşılaşmasında dördüncü sarı kartını gören ve cezalı duruma düşen forvet oyuncusu Eren Görür de, Çamlıdere Şekerspor maçı kadrosunda yer alamayacak.

Yeni Malatyaspor’un Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Taktik ağırlıklı çift kale maçta özellikle pas ve duvar pası üzerinde duran teknik direktör Özcan Kızıltan, sık sık oyunu durdurarak, futbolculara uyarılarda bulundu.

Çalışmalar esnasında futbolcuların istekli ve hırslı oluşları gözlerden kaçmadı. Neşeli geçen antrenmanda, teknik patron Özcan Kızıltan futbolcularla yakından ilgilendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız