SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Taktik Çalıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:26
YMS Taktik Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda Çanakkale ekibi Dardanelspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

Deplasmanda Pazar günü 13.30’da Dardanelspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı’nda taktik çalışma yaptı.

Teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasının ardından 2 gruba ayrılan futbolcular dar alanda taktik bir çalışma yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi. Öte yandan teknik direktör Özcan Kızıltan, izleme hocası Hakan Çalışkan’dan Dardanelspor hakkında bilgiler aldı. Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ile bir süre görüşme yapan teknik direktör Özcan Kızıltan, önce yardımcıları sonrada futbolcularla bir toplantı yaptı.

Antrenman sonrası orta saha oyuncusu Halil Zeybek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnegölspor maçında kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını belirten Zeybek, "Maça iyi başladık. Birçok pozisyon bulduk. Bence sezonun en iyi maçını oynadık. O kadar çok pozisyona girdik ki farka gidebilecek bir maçtı. Benim son dakika girdiğim bir pozisyon vardı. Orada çıkarsam ve gol olsa rahatlayacaktık. Şansız bir gol yedik. Ama şunu söylemeliyim ki, inanılmaz mücadele ediyoruz. Hele de son haftalarda çok iyi mücadele ediyoruz. Bu takım hedefine ulaşacak" dedi.

Zeybek, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Bizim rakibimiz kendimiz. İnanılmaz mücadele ediyoruz. 90 dakika boyunca maçı kazanmak için mücadele ediyoruz. Geçen seneye oranla inanılmaz bir görüntümüz var. Bunun daha fazlasını da yapacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız