SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Taktik Çalıştı

A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kocaelispor karşılaşmasının taktik provasını yaptı.

İnönü Stadı’nda, teknik direktör Ali Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda İstanbul’da tedavisi devam eden Emrah Ekmekçi yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan ancak takımla birlikte çalışan Serdar Karkın ile Gökhan Sinanoğlu’nun riske edilmeyerek, Kocaelispor maçında kadroda yer almayacakları kaydedildi. Bu iki futbolcunun Altay maçına hazırlanacağı bildirildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti. Taktik ağırlıklı çift kale maçta, futbolcuların hırs ve istekleri gözlerden kaçmazken, teknik direktör Ali Güneş, oyuncularına çeşitli uyarılarda bulundu.

Teknik direktör Ali Güneş, çalışmalar ve takımın son durumu hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Güneş, Kocaelispor karşılaşmasını kazanarak, takım üzerindeki kazanamama baskısını atmak istediklerini belirterek, “Kaybettiğimiz bir maç geride kaldı. Şimdi herkesin kazandığı bizimde kazanmamız gereken bir maça gideceğiz. Sonuçta Kocaelispor genç takımla da oynasa, kendi sahasında oynayan bir takımla karşılaşacağız. Rakibi gözümüzde çok fazla küçültmüyoruz. Ama kazanmak zorunda olduğumuz bir maç olduğunun bilincindeyiz. Takım üzerindeki kazanamama baskısını ortadan kaldıracak maç olarak görüyoruz” dedi.

Futbolcuların antrenmanlardaki hırs ve isteklerinden memnun olduklarını kaydeden Güneş, “Bu genel görüntünün saha içerisinde bizim beklentilerimizle birleşmesi gerekiyor. Geçen yıllardan tanıdığım ve çalıştığım futbolcular takımımızda yer alıyor. Her geçen gün onları daha iyi tanıma ve daha iyi çalışma fırsatı bulduğumuzu düşünüyorum. Bir kere futbolcuların kendilerine güven duymalarını istiyorum. Eğer kendi isteklerini ve kapasitelerini sahaya doğru şekilde yansıtırlarsa, önümüzdeki maçlarda şok daha istekli, oynadığı futbolla izleyenlere keyif veren bir takım görüntüsünde olacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız