SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Tarsus Maçı Akşam

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:11:39
YMS- Tarsus Maçı Akşam
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Yeni Malatyaspor, ligin 9. haftasında İnönü Stadı'nda Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

19 Ekim Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Erzurum bölgesindek Bora Budak yönetecek.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, "Bilet fiyatlarımız 3,5, 5 ve 15 TL olacak. Geçen haftalardaki rakamlar aynen devam ediyor. Yalnız ciddi bir problemimiz var. Ümraniyespor maçında taraftarlarımız ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Kendi evimizde Tarsus İdman Yurdu maçımız var. Taraftarlarımızdan ‘Çirkin ve kötü tezahürattan uzak durmalarını istiyoruz. Bizim için bu çok önemli. Aynı zamanda tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça bekliyoruz. Onların desteklerine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız