SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Transfer Komitesi Oluşturdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:08:11
YMS Transfer Komitesi Oluşturdu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Enes Perçin, transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi. 

Seçimli Genel Kurul sonrası transfer çalışmaları konusunda yönetimin bir toplantı yaptığını ifade eden Perçin, “Yönetim kurulu toplantısında transfer komitesini belirledik. Bu anlamda 2. Başkanımız Ali Özkan, Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca ve benim bulunduğum bir transfer komitesi oluşturuldu. Bunun yanında izleme komitesi de çalışmalarını sürdürüyor. Gerek transfer komitesi gerek izleme komitesi gerekse de hocamızın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmaları daha da hız kazanacak” dedi.

Perçin, iç transferde oyuncularla görüşmelere başladıklarını kaydederek, “Yönetim olarak ilk toplantının ardından iç transferde görüşmelere başladık. Bu anlamda 5-6 oyuncu ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Dış transferde de iskeletimizi bozmadan 6-7 oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız