SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Transferde Atağa Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:06:51
YMS, Transferde Atağa Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, transferde atağa geçti. 

İkinci etap kamp çalışmalarına kadar transferi tamamlamak isteyen sarı-kırmızılı takım, iç transferde sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar'ın yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan stoper Ferit Cömert ve sağ bek Onur Kalafat, Adana Demirspor'dan orta saha oyuncusu Onur Tuncer ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Hüseyin Kar, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'a gelmişti. Kulüple sözleşmesi devam eden tecrübeli futbolcu, 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Profesyonel futbol hayatına Dardanelspor'da başlayan ve stoper mevkiinde forma giyen 1983 doğumlu Ferit Cömert, Gaziantepspor'un alt yapısında, Gaskispor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un formalarını giydi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen 1984 doğumlu Onur Kalafat ise sağ bekte oynuyor. Futbola, Tedaşspor alt yapısında başlayan Onur Kalafat, daha sonra Samsunspor alt yapısında oynadı. 2005 yılında Samsunspor'da profesyonel olan tecrübeli futbolcu, Marmaris Belediyespor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da forma giydi.

Yeni Malatyaspor'un, Adana Demirspor'dan transfer ettiği 1984 doğumlu orta saha oyuncusu Onur Tuncer ise futbola, Antalyaspor alt yapısında başladı. Daha sonra İstanbulspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu, ardından Fenerbahçe'nin alt yapısına transfer oldu. 2004-2005 sezonunda PTT 1. Lig'de şampiyon olan Sivasspor'un kadrosunda yer alan Onur Tuncer; Bucaspor, Orduspor ve Adana Demirspor'un formalarını giydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız