SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Transferde Ne Yapıyor?!.

0
Güncellendi - 2016-07-01 03:43:13
YMS Transferde Ne Yapıyor?!.
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de ikinci sezonunu yaşayacak olan Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmalarında bir arpa boyu kadar yol alınamaması, transfer sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülemediği gerçeğini bir kez daha ortaya koydu.

Birinci etap kamp çalışmalarına kısa bir süre kala halen transfer görüşmelerini sürdüren ve listesinde camiayı heyecanlandıracak isimleri bulunduran Yeni Malatyaspor yönetiminin iç ve dış transferde henüz hiçbir futbolcuyla resmi sözleşme imzalamaması kafaları karıştırıyor.

Teknik direktör Bayram Bektaş ve Sportif Direktör Ali Ravcı'nın yaklaşık 30 futbolcudan oluşan dış transfer listesi başkan Adil Gevrek ve transfer komitesine sunmasına rağmen bu listeden henüz herhangi bir isimle dahi imza atılmaması camiada tedirginliğe neden oluyor.

Alınan bilgilere göre, sunulan bu transfer listesinden belirlenen 7-8 oyuncunun alınması durumunda sarı kırmızılı takımın ligde çok iyi işler yapacağı belirtiliyor. Ancak transfer komitesinin içerisinde bulunan ve futboldan ne kadar anladığı tartışma konusu olabilecek bazı yöneticilerin bu transferleri engellediği ve başkan Adil Gevrek'i yapılan görüşmeler sonucunda yanlış yönlendirdiği ve bu sebeple de birinci etap kamp çalışmasına kadar transferlerin yetişemeyebileceği öğrenildi.

Özellikle yabancı oyuncu transferlerinde Yeni Malatyaspor'un geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığının bu sezonda aynı şekilde yaşanabileceği, transfer komitesinin bu anlamda şuan için herhangi bir adım atmaması ve ne oldukları belli olmayan bazı isimlerin takıma önerilmesi, geçen sezon yaşanan yabancı oyuncu fiyaskosunun bu sezonda ikinci perdesi olabileceği gözüküyor.

Birinci etap kamp çalışmasının 7 Temmuz'da Bolu'da başlayacak olması nedeniyle özellikle Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın henüz herhangi bir transferin yapılmaması nedeniyle nasıl bir tepki ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Bu arada, bu ay içerisinde kongre yapacak olan ve göreve yeniden talip olacağını açıklayan mevcut yönetimin, kongre tarihini geciktirmesinin yanı sıra transferde somut bir adım atmamasının, yönetim için çıkabilecek adayları engellemeye yönelik bir taktik olduğu iddiaları da dile getirilmeye başlandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Şenol (7 yıl önce)
    Bu yönetimden bir cacık olmaz, sonuç olarak YMS küme düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Carlos (7 yıl önce)
    Paran yoksa bırak git dediklerinde herkes adil beye sahip çıkıyordu ancak parasız klüb yönetilmez Eskişehir'in 2. Başkanı hemşerimız Kulubun 20 milyon geliri var 30 milyonda ben buluyorum kulubu verin dediğinde yemeye geliyor diye çamur attılar dı, bu başkan bizi stresten dolayi tribüne gitmeye üsendirmeye başlattı
    0
    0
    Yanıtla
  • çetin (7 yıl önce)
    beklentimiz tesellimiz gitti kafaya değil de bu gidişle hep düşmemeye oynarız, ufku darlarla bu kadar...
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    beyefendi ayın 7.ini bekliyor yani bayram sonu olacak o tarihten sonrada 30 yaş ve üzeri oyuncular alinicak ve sponsor olarakta TURŞU firmasıyla anlaşma yapılacak...nerde başkan heyecandıracak transer hepsi fiyasko
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (7 yıl önce)
    Aslında geçen yıl yönetim bu yıla göre daha istekliydi. Fakat bu sene transferlerde sanki dostlar bizi pazarlıkta görsün gibi hareket ediyorlar. Ortalığa bir sürü isim atıyorlar. Ancak bu isimlerin çoğu da 30-35 yaş arası doymuş oyuncular. Bu oyuncular da bu saatten sonra emekliliklerine bakarak yüksek parayı arıyorlar. Futbol onlar için ikinci plandadır. Yönetimin futboldan anlamadığı konusunda da hemfikirim. Hiç 2. lig 3. lig yada gelecek vaad edilen oyuncuları araştırmamışlar. Hatırlarsanız mersin süper ligdeyken bizim enes i 3 büyüklerden almadı. Gitti alt ligleri araştırdı öyle buldu. Gerçi az önce de dediğim gibi bizim yönetim de futboldan bu kadar çok anlayan birileri olduğu konusunda şüphelerim var. Belki biraz Ali Ravcı . Biz hep televizyon ekranlarındaki bilinen oyuncular peşindeyiz. Tabi ki bu oyuncular da gerekli, gereksiz demiyorum. Ancak nedense biz bu oyunculara dedelik yaşlarında talip oluyoruz. Yönetimin transfer listesi olup olmadığını da bilmiyorum. Umarım İrfan Buz gitmeden yönetime bir liste verip hangi bölgelere takviye yapılması gerektiğini söylemiştir. Bayram hoca burda en suçsuzu. Çünkü adam daha yeni geldi ve takımda ne var ne yok bilmiyor. Sanırım Transferler kongreyi bekliyor gibi. Kongre neyi bekliyor onu bilmiyorum. Birde yönetim kaynak arayışında gibi. Onun için Azubuke ve Sadığı kaynak yaratmak için satabilirler. Ama lütfen satılır sa komik rakamlara satılmasın. Ancak şunun da unutmayalım bu oyuncularda satılırsa yine bu sene de küme düşmeme ye oynarız bu da unutulmasın. Bayramdan sonra kamplar başlayacak bize halen oyuncu alamadık. Gerçi bu saatten sonra oyuncu kaldımı ondan da emin değilim. Takımlar 1 yıl önceden programlarını yaptılar. Şu an boşta kalan oyuncuların da çoğu yaşlılardan oluşuyor. Transfer yapamayan tek takım biziz hatırlatayım. PTT 1. lige yeni çıkan takımlar da dahi kısmen transfere başladılar. Bizde halen tek bir imza yok. Bayramdan önce anlaşılan oyuncular la imzalar atılacak diye bir haber okudum. Lütfen bunun hangi bayram olduğunu belirtin. Yoksa biz kurban bayramını beklemeyelim. Her geçen gün yönetime olan güvenimiz azalıyor. Bu durumda ben maçlara gitmek için her sene olduğu gibi kombine alıp almama konusunda şüphelerim var. Lütfen statı nasıl dolduracaksınız onu iyi düşünün. Tekrar maçlara gelmemizi istiyorsanız lütfen elinizi çabuk tutun. Çünkü maçlar başlamak üzere...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (7 yıl önce)
    Y.malatyaspor da hiçbir şey yapılmyor.yapılmayacak gibide.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (7 yıl önce)
    Alınacak 7-8 oyuncu ya takım zaten 11 kişi geriye ne kaldıki
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    Bu Malatya spordan bir cacık olmaz.. bu yıl yine düşmemeye oynarız ama düşeriz 2. ligde başarılar..
    0
    0
    Yanıtla