SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Transferi 2 İmzayla Kapattı

0
Güncellendi - 2016-08-31 21:43:27
YMS Transferi 2 İmzayla Kapattı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sağ bek oyuncusu Erkan Sekman ve kaleci Ertaç Özbir ile yeniden anlaştı. Sarı kırmızılılar, sözleşmeleri devam eden iki oyuncuyla yeniden anlaşarak, transferi noktalamış oldu.

Sarı kırmızılılar, Göztepe’den transfer ettiği ve 2017’ye kadar sözleşmesi devam eden sağ bek oyuncusu Erkan Sekman ile yeniden anlaşmaya vardı. Sağ bek mevkiine Osmanlıspor’dan Caner Arıcı’yı alan Malatya ekibi, bu oyuncuya alternatif olarak Erkan Sekman’ı kadroda tutma kararı aldı.

Yeni Malatyaspor ile 31 Mayıs 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Erkan Sekman ile masaya oturan yönetim bu oyuncuyla her konuda anlaştı.

Sarı kırmızılılar, sezon sonunda Erkan Sekman ile yollarını ayırma kararı almıştı. Sağ beke alternatif arayışında olan yönetim, tecrübeli oyuncunun hiçbir kulüple anlaşmaması üzerine bir görüşme yaptı. Hiçbir takımla kamp çalışmalarına katılmayan Sekman’ın özel bir antrenman programıyla diğer futbolcularla aynı seviyeye getirilmesi planlanıyor.

Yeni Malatyaspor yönetimi kaleci Ertaç Özbir’le de yeniden anlaşmaya vardı. Genç kaleci transfer döneminin son gününde takımda kalmayı tercih etti.

Sarı kırmızılı kulüple, 31 Mayıs 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki kaleci, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Özbir’in takımdaki geleceği merak konusu olurken, yönetimle yeniden masaya oturan genç eldiven, takımda kalma kararı aldı.

“ERKAN SEKMAN GELDİ, ERTAÇ ÖZBİR’DE GELECEK”

Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, Erkan Sekman ve Ertaç Özbir’in sözleşmelerinin devam ettiğini kaydetti.

İki oyuncuyla da sözleşme bitiş tarihlerine kadar anlaştıklarını dile getiren Ravcı, “Erkan Sekman Malatya’ya gelerek çalışmalara başladı. Ertaç’ın da birkaç gün içerisinde Malatya’ya gelmesini bekliyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • RAMAZAN (7 yıl önce)
    kardeşim Ertaç Özbir takımı tff şikayet etmiş siz kalkıp bu adamı tekrar alıyorsunuz sizleri anlamak mümkün değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Tekdemir (7 yıl önce)RAMAZAN isimli kullanıcı yorumuna
    parasını vermezse eder tabi. azıcık mantıklı olun hayra iş yaparmısınız? ertaç falan da babamın oğlu değil tanımam etmem. kadrodaki en iyi kaleci adam şuan.
    0
    0
    Yanıtla
  • bir tek onun takımda alacağı yoktu diğer topçularında alacağı var ve halende alacağı olupta başka takımlara transfer olan futbolcular var
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    ertaç çok iyi kaleci
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Basarilar
    0
    0
    Yanıtla