SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Transferi Durdurdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:23
YMS Transferi Durdurdu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları durdu. 

Teknik direktör Cafer Aydın ile yollarını ayıran ve teknik direktör sorununu çözmek için yoğun bir mesai harcayan yönetimin transfer çalışmalarını durdurduğu öğrenildi.

Bir dönem Malatyaspor'u UEFA'ya taşıyan tecrübeli teknik adam Ziya Doğan ile anlaşma sağlayamayan Yeni Malatyaspor yönetimi, listesinde bulunan diğer isimlere yöneldi. Teknik direktör sorununu çözmek için yoğun bir mesai harcayan yönetim, iç transferde Muharrem Ozan Cengiz ve Serkan Göksu ile henüz masaya oturmadı.

Dış transferde, teknik direktör Cafer Aydın'ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını yürüten yönetim, Aydın ile yolların ayrılmasının ardından görüşmelerini durdurdu. Takımın başına geçecek olan teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütmek isteyen yönetim, teknik direktör sorununu çözmek için çalışıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız