SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Turgutluspor'la Oynuyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:01:29
YMS Turgutluspor'la Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor ile Manisa ekibi Turgutluspor 7. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 6 karşılaşmada Turgutluspor'un Yeni Malatyaspor'a karşı üstünlüğü bulunuyor. 

Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor, Cuma günü 16.00'da Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Geride kalan sezonlarda 3 kez aynı gruba düşen iki ekip, 7. randevularına çıkacak. Şu ana kadar oynanan 6 karşılaşmada Turgutluspor'un Yeni Malatyaspor'a karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor arasında oynanan 6 karşılaşmada, Turgutluspor 4 kez galip gelirken, sarı-kırmızılı takım hiç galibiyet elde edemedi. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor ilk kez 2010-2011 sezonunda karşı karşıya geldi. Ligin 3. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manisa ekibi 2-0 kazandı. Aynı sezonun 20. haftasında Turgutlu'da oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

İki ekip, 2011-2012 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Ligin 17. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-1 kazandı. Ligin 34. haftasında Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda oynanan mücadele ise 3-3 berabere bitti.

İki ekip son olarak 2013-2014 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Ligin 8. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manisa ekibi 2-1 kazandı. Ligin 25. haftasında Turgutlu'da oynanan karşılaşma ise Turgutluspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız