SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Turnuvaya Katılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:21:44
YMS Turnuvaya Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, merhum Selçuk Yula ve Coşkun Özarı adına düzenlenecek olan 'Büyük Ankara Kupası 1' turnuvasına katılacak. 

Şekerspor tarafından 16-17 Ağustos Polatlı Stadı'nda düzenlenecek olan 'Büyük Ankara Kupası 1' turnuvasında Şekerspor'un yanı sıra Galatasaray, PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor ve Spor Toto 2. Lig ekibi Yeni Malatyaspor yer alacak.

Şekerspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzü kırmadan Galatasaray takımını Polatlı'ya yollayan Lütfü Arıboğan'a ve Galatasaray yönetici ve camiasına kaybedilen değerleri desteklemeleri, onları hatırlamaları adına sonsuz teşekkür ederiz. Turnuva tarihini daha çok Galatasaray kamp programına göre yaptığımızdan turnuvaya katılmayı arzu eden fakat kamp programları uymayan diğer Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarına elimizde olmayan sebeplerden dolayı özür diler bizleri kırmayan PTT 1. Lig takımı Şanlıurfaspor ve 2. Lig takımı Yeni Malatyaspor'a bu turnuvaya teşrifleri sebebi ile teşekkür ederiz. 16 Ağustos'ta 2 maç yapılacak, galipler final maçı, mağlup olanlar üçüncülük maçını 17 Ağustos'ta yapacak ve kupalar sahiplerini bulacaktır. Rahmetli oyuncumuz Selçuk Yula ve rahmetli hocamız ve Galatasaray'ın da hocalığını yapmış Coşkun Özarı hocamızda bu sebeple rahmetle anılacaktır. Onlarca Türk futbol yazarları, televizyon sunucuları ve spor otoritelerinin de davet edildiği turnuva TRT Avaz'dan naklen verilecektir. Kupaları takdim etmek üzere TFF yönetiminin de davet edildiği turnuvaya ilginin büyük olacağını umuyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız