SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Turu Geçerse Muhtemel Rakipleri

0
Güncellendi - 2019-08-05 15:20:09
YMS Turu Geçerse Muhtemel Rakipleri
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Play-off’ta muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları öncesi son eleme aşaması play-off turunun kura çekimi yapıldı. Yeni Malatyaspor ise Partizan'ı elerse Molde-Aris eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu çekilişi TSİ 14.30'da İsviçre’nin Nyon kentinde çekildi. Öncelikle 3. eleme turunu geçmesi gereken Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor, çekilişe Temel Yol'dan seri başı olarak katılacak.

Trabzonspor, Sparta Prag (Çekya), Yeni Malatyaspor ise Partizan (Sırbistan) ile 3. eleme turunda karşılaşacak. Avrupa Ligi play-off turunda da ilk karşılaşmalar 22 Ağustos, rövanşları ise 29 Ağustos'ta oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi’ne 2.ön elemeden başlayan Yeni Malatyaspor, Partizan'ı elerse Molde-Aris eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ise Sparta Prag'ı elerse U. Craiova-AEK Atina eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HASAN MOR (4 yıl önce)
    Partizan YUĞOSLAVYA dağılmazdan önce Kızılyıldızla beraber AVRUPAnın güçlü takımlarındandlar.Ama şimdi o güçleri yok.İnşallah MALATYASPORUMUZ turu atlar.
    0
    0
    Yanıtla