SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS U-13'e 1 Yıl Men Cezası

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:06
YMS U-13'e 1 Yıl Men Cezası
A- A+ PAYLAŞ

U-13 kategorisinde yerel liglerde mücadele eden Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon şampiyon olmasına karşın Sivas’ taki Türkiye yarı finallerine gönderilmemişti. 

Bu durum Yeni Malatyaspor alt yapısının 1 yıl boyunca bu organizasyondan men edilmesine neden oldu.

Aynı ligde yine Malatya şampiyonu olan Yeni Malatyaspor alt yapısı geçtiğimiz yıl finallere katılmadığı için federasyon tarafından Türkiye finallerine kabul edilmedi.

Geçtiğimiz sezon U-13 Ligi’nde Malatya şampiyonu olan Yeni Malatyaspor, Türkiye finallerine katılmamanın bedelini ağır ödüyor. Malatya yerel U-13 ligini lider bitiren sarı kırmızılı genç oyuncular Elazığ’a gitmiş o grup merkezinden de şampiyon olarak dönmüştü.

Türkiye yarı finallerinin oynanacağı yanı başındaki Sivas’a dönemin yönetimi tarafından gönderilmeyen U-13 takımı oyuncuları ve camia olayın su yüzüne çıkmasıyla büyük şok yaşamıştı. Son 16’ya kalmasına rağmen turnuvaya katılmayan Yeni Malatyaspor’a bu yıl şok bir ceza geldi.

U-13 Ligi’nde bu sezon da şampiyonluk yaşayan Yeni Malatyaspor’lu genç oyuncular kulübün aldığı şok yaptırımdan dolayı Türkiye finallerine gidemedi. 18 puanla, U-13 Ligi’ni zirvede bitiren Yeni Malatyaspor’un yerine ligi 2. sırada bitiren Kale İdmanyurdu organizasyonda yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız