SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS U-21'de Durum İçler Acısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:47:00
YMS U-21'de Durum İçler Acısı
A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor alt yapı sorumlusu Hanifi Gömülü, alt yapının imkansızlıklar içerisinde mücadele ettiğini söyledi.

U-21 Kategorisinde geride kalan 7 haftada aldığı tek galibiyeti Elazığspor’a karşı elde eden Yeni Malatyaspor, oynadığı son maçta Göztepe’ye 2-0 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor alt yapısı olarak bu yıl birçok kategoride mücadele ettiklerini kaydeden Gömülü, alt yapıda tesis ve konaklama sıkıntılarının bulunduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor alt yapı olarak ilk geldikleri günkü durumdan çok daha iyi durumda olduklarını belirten Gömülü, “Alt yapıda birçok kategoride mücadele ediyoruz. Son yıllara bakıldığında ne kadar yetenekli isimleri üst yapıya gönderdiğimiz ortada. Biz her zaman söylüyoruz, amacımı yarışmak değil, yetiştirmek. Bu doğrultuda da elimizden geleni yapıyor. Tabi alt yapının en büyük sorunu tesis. Maçlarımızı çim sahada oynama zorunluluğumuz var ve tesisimiz olmasından dolayı maçları merkezin dışında Battalgazi’de oynuyoruz. Orada da zeminin durumu içler acısı. Yine de oranın verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Buraya gelen takımları da, diğer takımların alt yapılarını da incelediğimizde onların hangi şartlarda olduklarını görebiliyoruz. Bir Karabük takımının alt yapısı 3 öğün yemeğini A takımın tesislerinde yiyor. Yine bizim grubumuzda mücadele eden bir çok takımın konaklayabileceği tesisi var. Futbolcuların maç öncesi toplanıp, maç sonrası dinlenebilecekleri tesisler var. Peki biz ne durumdayız. Bir çim saha bulmak için yalvarmadığımız kişi kalmıyor. Ama bu sorunlar da zamanla halledilir” dedi.

Alt yapının futbolcu kalitesi bakımından iyi durumda olduğunu ancak imkan noktasında sıkıntılarının bulunduğunu kaydeden Gömülü, U-21 takımının İzmir’e neden karayoluyla gidildiği yönündeki eleştirilere de cevap verdi. Gömülü, “Biz her deplasmana 30 bin TL verecek durumda değiliz” cevabını verdi. Gömülü, “Al yapı olarak elimizden geldiğince imkanlarımızı iyileştirme adına gayret sarf ediyoruz. Tabi eksiklerimizin farkındayız. Bu eksikleri gidermek için de bir gayret sarf ettiğimiz belirtmek isterim. Tabi biz bu imkanlar içerisinde bir şeylerin çabasını veriyoruz. İzmir’e karayoluyla gittiğimiz için eleştiriliyoruz. Gönül ister ki biz de profesyonel takım gibi uçakla gidelim ama her deplasmana 30 bin TL harcayacak durumumuz yok. Karayoluyla uçak yolculuğu arasında pek fiyat farkı olmadığı söyleniyor. Araştırılsın görülür o zaman farkın 3-4 kat olduğu. Bir kere bizim alt yapıya bakış açısını değiştirmemiz lazım. Mesela Yücel Hocamızın alt yapıya yaklaşımını ben pek sağlıklı bulmuyorum. Hiç olmazsa Türkiye Kupası maçında bu gençlerimize şans verebilirdi. Bu gençler aç kurt gibi formanın kendilerine verileceği günü bekliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız