SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS U-21Haftayı Galibiyetle Kapattı

0
Güncellendi - 2016-09-18 19:07:46
YMS U-21Haftayı Galibiyetle Kapattı
A- A+ PAYLAŞ

U21 1. Ligi’nde 4. hafta müsabakaları geride kalırken Yeni Malatyaspor haftayı galibiyetle kapatarak, 10 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Hafta sonu Orduzu Pınarbaşı’ndaki çim sahada oynanan maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Yeni Malatyaspor, güçlü rakibini 2-1 mağlup etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen müsabakaya Ertaç, Ömer, Hakan, Erkan, Emre, Fatih, Furkan, Taylan, Semih, Uygar ve Ufuk ilk on biri ile başlayan Yeni Malatyaspor rakibine göre tutuk başladı.

Müsabakanın ikinci yarısına oyuna sonradan giren Furkan Savucu damga vurdu. 3 dakika arayla sahneye çıkan genç oyuncu 50 ve 53. dakikada 2 gol kaydederek takımını öne geçirdi. Skor avantajını kalan dakikalarda iyi kullanan ev sahibi, maçın kontrolünü ele geçirirken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 90. dakikada farkı bire indirdi. Hayri Muhammed’in golüyle ümitlenen lacivert siyahlılara kalan süre yetmeyince, Yeni Malatyaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Maçın oynandığı antrenman sahasının tribünü olmadığı için kulüp başkanı Adil Gevrek ve yöneticiler müsabakayı saha kenarında oturarak izledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    bu takımın skor olarak önemi yok önemli olan arada sırada A takıma çıkıp süre alacak duruma gelmeleri. Özellikle skor olarak oyunculara baskı yapmalıyım. biz onların gelişmelerini ve A takım formasını giyecek duruma gelmelerini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla