SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS U-21Liderliği Sürdürmek İstiyor

0
Güncellendi - 2016-11-04 01:56:56
YMS U-21Liderliği Sürdürmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor U21 takımı, Ümraniyespor U21 takımını yenerek, liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligin 9’ncu haftasında deplasmanda Elazığspor U21 takımını son dakikada bulduğu golle 1-0 yenerek, puanını 22’ye çıkaran ve liderliğini sürdüren sarı kırmızılılar, ligin 10’ncu haftasında Pazar günü sahasında Ümraniyespor U21 takımı konuk edecek.

Yeni Malatyaspor U21 takımı ligde geride kalan 9 hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. 22 puanla zirvede yer alan sarı kırmızılılar, 9 hafta sonunda rakip ağları 13 kez havalandırırken, kalesinde 5 gol gördü.

Yeni Malatyaspor U21 takımının kalesini koruyan Abdulsamed Damlu, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını ve lider durumda bulunduklarını ifade ederek, zirvedeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Genç eldiven, “Pazar günü sahamızda Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Geride kalan hafta Elazığspor’u son dakikada bulduğumuz golle 1-0 yendik ve liderliğimizi sürdürdük. Ümraniyespor maçına da mutlak 3 puan için hazırlanıyoruz. İyi bir ivme yakaladık, lideriz ve bunu sürdürmek istiyoruz” dedi.

U21’de Yeni Malatyaspor ile Ümraniyespor karşılaşması Pazar günü 11.00’da Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

ymsU21

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız