SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Uğur'la Yeniden Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:08
YMS Uğur'la Yeniden Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Ligin ikinci yarısına Antalya’da kamp yaparak hazırlanan Yeni Malatyaspor, transferde kadrosuna geçtiğimiz sezon da sarı kırmızılı formayı giyen Fethiyespor’dan Uğur Bulut’u dahil etti.

2013/2014 sezonunda  14 karşılaşmada Yeni Malatyaspor formasını giyen ve aynı sezon sonunda takımdan ayrılan Uğur Bulut ile  yaklaşık 6 ay sonra yeniden anlaşıldı.

Daha önce Düzcespor, Konya Anadolu Selçukluspor ve Ünyespor’da forma giyen  Uğur Bulut, 2013-2014 sezonunda Yeni Malatyaspor formasını 14 karşılaşmada giydi.

Fethiyespor’a transfer olan ve bu sezon  7 karşılaşmada görev alan Uğur Bulut ile 6 ay aradan sonra sarı kırmızılı takıma yeniden dahil oldu.

Uğur Bulut’un Antalya’daki kamp çalışmalarına katıldığı belirtilirken, sarı kırmızılı takımın  yeni futbolcusu sosyal medyadan transferine ilişkin olarak,  “ Yine yeniden, Yeni Malatyaspor’dayım. Herkese hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız