SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Ümraniye Maçı Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2016-10-31 19:58:44
YMS Ümraniye Maçı Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de geride kalan 9 hafta sonunda 22 puanla lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, 10’ncu hafta sahasında İstanbul ekibi Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligin 9’ncu haftasında Elazığspor’u deplasmanda son dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup eden sarı kırmızılılar, liderliğini sürdürdü. Boluspor ile kıyasıya bir yarış içerisine giren Malatya ekibi, haftayı kayıpsız geçerek, rakibinin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

İç sahada oynadığı 4 maçı da kazarak, bu anlamda ligin zirvesinde yer alan sarı kırmızılılar, 10’ncu hafta sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Elazığspor maçı sonrası izin yapmadan hazırlıklara başlayan sarı kırmızılılarda moraller üst seviyeye çıkarken, teknik direktör İrfan Buz futbolcularının rehavete girmemesi için işi sıkı tutuyor.

FUTBOLCULARIN İSTEK VE HIRSLARI TEKNİK HEYETİ MUTLU ETTİ

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Elazığspor maçında kırmızı kart gören ve hafif sakatlığı bulunan Ahmet Burak Solakel, düz koşu yaptıktan sonra antrenmana fizyoterapist eşliğinde devam etti.

Antrenmanda yeşil ve kırmızı takım olmak üzere iki gruba ayrılan futbolcular, yarı alanda maç yaptı. Futbolcuların hırs ve istekleri teknik heyeti memnun etti.

Takımda Murat Akça ve Ahmet Burak Solakel’in saçlarının beyaza boyamasının ardından defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’ın sakalını beyaza boyadığı dikkatlerden kaçmadı.

AMUTU ÜMRANİYESPOR MAÇINDA YOK

Elazığspor karşılaşmasında sakatlanan ve 28’nci dakikada oyundan çıkan Amutu’nun tedavisinin sürdüğü ancak Ümraniyespor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Ayağında ödem oluşan Amutu’nun tedavisinin devam ettiği ancak bu futbolcunun iç sahada Ümraniyespor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu ifade edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano02a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Amutu yoksa Eren ile başlayacağız ve zemin kötü. Bu maç çok zor olacak. Takıma destek şart. Taraftarlar sabırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla