SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Ümraniye'yi Yenerse İlk Olacak

0
Güncellendi - 2016-11-04 02:42:56
YMS Ümraniye'yi Yenerse İlk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin lideri Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.00’da sahasında İstanbul ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar, bu sezon sahasında oynayacağı 5’inci karşılaşmayı da kazanıp, liderliğini sürdürmek istiyor.

TFF 1. Lig’de haftalar ilerledikçe zirveden kopmalar başladı. 22 Puanla zirvede yer alan Yeni Malatyaspor, 9’ncu haftada deplasmanda Elazığspor’u 2-1 yenerek, liderliğini devam ettirdi. Zirve takibini yakından sürdüren Boluspor ise 20 puan topladı. İzmir ekibi Göztepe 18 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig’den TFF 1. Ligi’ne yükselen Ümraniyespor, 9 hafta sonunda 7 puan toplarken, haftayı 13’ncü sırada tamamladı. Ligde sadece Bandırmaspor’u deplasmanda 2-0 yenen İstanbul temsilcisi, Manisaspor ile 1-1, Boluspor ile 2-2, Eskişehirspor ile 2-2, Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde son iki haftada 4 puan toplayan Ümraniyespor, deplasmanda 1 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

YMS'NİN ÜMRANİYE GALİBİYETİ YOK!

Yeni Malatyaspor ile Ümraniyespor, 2014-2015 sezonunda Spor Toto 2. Lig’de aynı grupta yer almıştı. Sarı kırmızılılar, rakibiyle oynadığı iki karşılaşmayı da kazanamadı.

Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Ümraniyespor 2-1 kazandı. Bu karşılaşmada Yeni Malatyaspor’un tek golünü şuanda da kadroda yer alan Osman Fırat kaydetti. Ligin ikinci yarısında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere sonuçlandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Eski çamlar bardak oldu bu güne bakın. Malatya'ya gelen takımlar abdestli gelsinler.
    0
    0
    Yanıtla