SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS ve Elazığ PFDK'ya Sevk

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:47
YMS ve Elazığ PFDK'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanan, ev sahibi ekibin 2-1 kaybettiği Yeni Malatyaspor- Elazığspor maçıyla ilgili olarak, Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından her iki kulübün yanı sıra Elazığspor'un idarecisi,  teknik direktörü ve futbolcusu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'na sevkedildiler.

PFDK'nın karar vereceği iki kulüple ilgili sevklerin gerekçeleri şöyle:

"YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 20.09.2015 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-ELAZIĞSPOR PTT 1. Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

ELAZIĞSPOR Kulübü'nün 20.09.2015 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-ELAZIĞSPOR PTT 1. Lig müsabakasındaki "1 futbolcusunun kırmızı kart ve 5 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ELAZIĞSPOR Kulübü futbolcusu HAMIDOU TRAORE'nin aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 21.09.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ELAZIĞSPOR Kulübü teknik sorumlusu BAYRAM KADİR BEKTAŞ'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 21.09.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ELAZIĞSPOR Kulübü idarecisi CAHİT GÜRGÖZE'nin aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 21.09.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

FOTOĞRAF: Pazar günkü maçta, oyuncusu Traore'nin kırmızı kart görmesine tepki göstererek sahaya giren Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş da, hakem tarafından sahadan çıkarılmış, ancak Bektaş tribüne çıkmak yerine tünelden soyunma odasına gitmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız