SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Voleybolda İÜ'yü Yendi

A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu'nda Yeni Malatya Spor ile Malatya İnönü Üniversitesi karşı karşıya geldi.

Malatya İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. İlhan İçen, Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, İnönü Üniversitesi öğretim görevlileri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Karşılaşmanın ilk seti 25-22 Yeni Malatya Spor'un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci sette toparlanan İnönü Üniversitesi, seti 25-18 üstün tamamlayarak, durumu 1-1'e getirdi. Müsabakanın 3. seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Yeni Malatya Spor, geriye düştüğü 3. sette art arda bulduğu sayılarla seti, 25-23 kazanarak, durumu 2-1'e taşıdı. 4. set ise büyük bir heyecan içerisinde geçti. Müsabakanın son saniyesine kadar büyük bir heyecan yaşanırken, Yeni Malatya Spor, seti 26-24 üstün tamamlayarak, müsabakadan 3-1 galip ayrıldı.

Müsabaka sonrası bir açıklamada yapan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Gerçekten güzel bir müsabaka oldu. İki güçlü takım karşı karşıya geldi. Müsabaka centilmence geçti. Bayağıda heyecanlandık. Yönetim olarak fırsat bulduğumuz sürece müsabakalara geleceğiz. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız