SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yenemedi: 0-0

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Malatya Spor, İnönü Stadı'nda Körfez Belediyespor ile yaptığı karşılaşmadan 0-0'lık beraberlik ve 1 puanla ayrılabildi. Ev sahibi takımın etkili olamadığı karşılaşmanın sonunda bir grup taraftar Teknik Direktör Ufuk Sarı'yı istifaya davet eden sloganlar attılar.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Osman Kaya, Fatih Akbulak, Fettah Yiğit, 4. hakem Salim Şanlıer,

YENİ MALATYA SPOR: Mesut, Mehmet Toşak (Dk.88 Nedim), Serdar, Berkan (Dk.60 Müslüm), Oğuzhan, Mehmet Akif, Hüseyin Kar, Ümit, Samet, Enis (Dk.78 Mehmet Duz), Muzaffer,

YEDEKLER: Eray, Adem, Nedim, Yusuf, Müslüm, Mehmet Duz, Tuncay,

KÖRFEZ BELEDİYESPOR: Rabi, Sinan, Ersan, Yunus (Dk.65 Sezer), Kıvanç (Dk.71 Alpaslan), Zafer (Dk.83 Aytaç), Ferit, Ulaç, Salim, Gürkan, Serkan,

YEDEKLER: Kadir, Sezer, Alparslan, Yüksel, Metin, Aytaç, Emre,

SARI KARTLAR: Mehmet Toşak, Ümit (Yeni Malatya),

2. dakikada Yeni Malatya'dan Muzaffer, sol taraftan topu cezaalanına taşıdı ve vurdu. Kaleciden dönen top Hüseyin Kar'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda defans tehlikeyi önledi.

7. dakikada konuk takım gole yaklaştı. Serkan orta sahadan defansın arkasına atılan topa koştu, cezaalanına girdi ve vurdu. Kaleci Mesut, ayaklarıyla dokunarak tehlikeyi önledi.

10. dakikada Hüseyin Kar, sağ kanattan ortaladı. Penaltı noktası üzerinde bekleyen Berkan dokunamayınca Yeni Malatya önemli bir fırsat kaçırdı.

17. dakikada Berkan orta sahadan topu yine Körfez defansının arkasına attı. Muzaffer koştu, ancak zamanında açılan Körfez kalecisi tehlikeyi önledi.

İlk yarı 0-0 kapandı.

59. dakikada Yeni Malatya'dan Hüseyin Kar, orta sahada 2 oyuncuyu geçti. Pasını uygun durumdaki Berkan'a aktaramadı. Önemli bir fırsattı.

66. dakikada Yeni Malatya'dan Mehmet Akif, topu orta sahada kaybetti. Körfez 3 oyuncuyla bunu kontraatağa dönüştürdü. Kıvanç, cezaalanına taşıdığı topu ortaladı, defans son anda müdahale etti.

68. dakikada Enis, Mülsüm'e pas attı. Bu oyuncu Muzaffer'e aktardı. Körfezli iki oyuncu arasından çıkmak isteyen Muzaffer'e ofsayt bayrağı kaldırılması tepki gördü.

73. dakikada Mehmet Toşak, Körfez cezaalanına ortaladı. Muzaffer'den önce rakip kaleci zamanında çıkarak topu aldı.

77. dakikada Ulaç, sağdan Yeni Malatya sahasına ortaladı. Defanstaki Samet ayak koydu, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşma 0-0 berabere bitti.

HABER:Mustafa BULAŞMAZ
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız