SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yeniden Lider

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:20:28
YMS Yeniden Lider
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta 9. hafta maçlarının sonunda, deplasmanda Gaziosmanpaşa'yı 4-0 yenen Yeni Malatyaspor, bir önceki haftanın lideri İnegölspor kendi sahasında Hatayspor'a 2-1 mağlup olunca, yeniden liderliğe yükseldi.

KIZILTAN'IN MAÇ SONU AÇIKLAMASI..

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, Gaziosmanpaşa karşısında alınan 4-0’lık galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçek Yeni Malatyaspor böyle olmalı” dedi.

Kızıltan, zorlu Gaziosmanpaşa deplasmanından önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Geçen hafta içeride oynadığımız Turgutluspor maçını kaybedince bu maçı kazanmamız gerekiyordu. İşte bu düşünce ile geldiğimiz İstanbul da Gaziosmanpaşa karşısına çıktık. İlk yarı ortada geçen bir karşılaşma oldu. İkinci yarıya yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile ileri viteste oynayınca ilk golü bulduk. İlk golden sonrada Halil, Emre, Mehmet Türkmehmet’in katkıları çok iyi oldu” dedi. 

Karşılaşmanın son 10 dakikasında Eren’in sakatlanması nedeniyle 10 kişi mücadele ettiklerini anımsatan Kızıltan, “Önemli olan son 10 dakikayı 10 kişi ile sürdürürken peş peşe bulduğumuz goller. İşte büyük takım düşüncesi böyle olmalı. Gerçek Yeni Malatyaspor gibi oynadık. Bu güzel galibiyetten sonra tüm Futbolcularımı kutluyorum. Çok üzüldüğümüz ise oyuncu değişikliklerinden sonra Eren’in sakatlanıp oyuna devam edememesi oldu. Bu arada bizi yalnız bırakmayan Malatyalılara güzel bir maç ve Galibiyet izlettirdiğimiz içinde ayrıca mutluyuz” diye konuştu. 

YMS AS BAŞKANININ DEĞERLENDİRMESİ..

Yeni Malatyaspor’un as başkanı Hulusi Porgalı, Gaziosmanpaşa karşısında iyi futbolla istedikleri galibiyeti aldıklarını söyledi. 

Porgalı, Gaziosmanpaşa maçında aldıkları farklı galibiyetle İstanbul’dan lider döndüklerini ifade ederek, “Öncelikle bugün bizi desteklemeye gelen ayrılan yere sığmayan dışarıda kalan , büyük uğraşlarla içeri aldığımız taraftarlarımıza bu galibiyet armağan olsun. Takım olarak ilk yarı çok tutuk oynadık. Korkumuz fazla sürmedi. Halil ile bulduğumuz goller bizi adeta tribünde taraftarlarla çıldırttı. Bu galibiyet bir kat daha fazla önemliydi. Futbolcularımız geçen haftanın bir kaza olduğunu bu hafta farklı galip gelerek ispatlayıp birde lider olarak dönmemizi sağladılar. Şimdi önümüzdeki İnegölspor maçımıza bakacağız. Şimdiden o maçın heyecanı başladı. Bu güzel galibiyetten dolayı Özcan hoca ve futbolcuları kutluyorum” dedi.

TOPLU SONUÇLAR ve PUAN CETVELİ..

Beyaz grupta, geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Turgutluspor 1-1 Çankırıspor

Pendikspor 3-1 Kartalspor

Göztepe A.Ş. 1-0 Giresunspor

Aydınspor 1923 0-1 Gümüşhanespor

İnegölspor 1-2 Hatayspor

Gaziosmanpaşa 0-4 Yeni Malatyaspor

Tarsus İdman Yurdu 2-3 Tokatspor

Kırklarelispor 1-0 Sarıyer

Dardanelspor A.Ş. 0-2  Konya Anadolu Selçukluspor

Bu sonuçların ardından Beyaz Grupta puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

Takım O  P

1.Yeni Malatyaspor 9 18

2.İnegölspor 9 17

3.Hatayspor 9 17

4.Pendikspor 9 16

5.Göztepe A.Ş. 9 15

6.Gümüşhanespor 9 14

7.Giresunspor 9 12

8.Turgutluspor 9 12

9.Tokatspor 9 11

10.Gaziosmanpaşa 9 11

11.Kırklarelispor 9 11

12.Sarıyer 9 10

13.Aydınspor 1923  9 9

14.Kartalspor 9 9

15.Konya Anadolu Selçukluspor 9 9

16.Dardanelspor A.Ş. 9 8

17.Çankırıspor 9 8

18.Tarsus İdman Yurdu 9 6

10. HAFTA MAÇLARI..

Beyaz grupta önümüzdeki hafta sonunda oynanacak maçlar şunlar:

Yeni Malatyaspor -İnegölspor

Konya Anadolu Selçukluspor -Tarsus İdman Yurdu

Kartalspor -Turgutluspor

Gümüşhanespor -Kırklarelispor

Çankırıspor -Gaziosmanpaşa

Sarıyer -Göztepe A.Ş.

Giresunspor -Pendikspor

Tokatspor -Aydınspor 1923

Hatayspor -Dardanelspor A.Ş.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız