SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yerini Korudu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:41
YMS Yerini Korudu
A- A+ PAYLAŞ

  PTT 1. Lig'de 4. hafta geride kaldı. Birbirinden ilginç sonuçların alındığı 4. hafta sonunda, Yeni Malatyaspor 5 puanla 10. sıradaki yerini korudu. 

  PTT 1. Lig'de 4. hafta karşılaşmaları oynandı. Haftaya lider giren Adana Demirspor, deplasmanda 1461 Trabzon'u 4-1 yendi ve 10 puanla zirvedeki yerini korudu. 

-Lider namaglup devam ediyor-

  Adana Demirspor, lige iyi başlayan 1461 Trabzon'a konuk oldu. Ligde mağlubiyeti bulunmayan iki ekibin mücadelesinde Adana Demirspor, deplasmanda rakibini 4-1 yendi ve 10 puanla liderliğini sürdürdü. 

  Ligde 7 puanı bulunan 1461 Trabzon ise ligdeki ilk mağlubiyetini alarak, 2. sıradan 6. sıraya geriledi. 

-Karadeniz ekibi 2. sıraya yükseldi-

  Karadeniz ekibi Samsunspor, ligin 4. haftasında sahasında Şanlıurfaspor'u ağırladı. Ligde mağlubiyeti olmayan takımlar arasında yer alan Karadeniz temsilcisi, rakibini 2-0 yendi ve puanını 8'e çıkararak, 2. sıraya yükseldi. 

  Lige istediği gibi başlayamayan Şanlıurfaspor'da ise kötü gidiş sürüyor. Geride kalan 4 hafta sonunda 2 beraberlik, 2'de mağlubiyet alan Güneydoğu Anadolu ekibi, hanesine sadece 2 puan yazdırabildi. 

-Elazığspor doludizgin yolunda ilerliyor-

  Elazığspor, ligin 5. haftasında Doğu derbisinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 4. haftasında sahasında Balıkesirspor'u ağırlayan bordo beyazlılar, rakibini 2-1 yendi ve puanını 8'e çıkardı. Namaglup yolunda ilerleyen Elazığspor, geride kalan 4 hafta sonunda 2 galibiyet, 2'de beraberlik aldı ve hanesine 8 puan yazdırmayı başardı. 

  Ligin iddialı ekiplerinden Balıkesirspor ise, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1'de mağlubiyet alan Balıkesirspor, 5 puanda kaldı. 

-Kardemir Karabükspor ilk beraberliğini aldı, Yeni Malatyaspor zorlu deplasmandan puanla döndü-

  Lige iyi başlayan Kardemir Karabükspor'da puan kayıpları sürüyor. 4 hafta sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alan mavi şimşekler, 7 puan toplayabildi. 

  Lige iyi başlayamayan ancak son 3 haftada 5 puan toplayan Yeni Malatyaspor, zorlu Karabükspor deplasmanından puanla dönmeyi başardı. Sarı kırmızılılar, ligdeki 2. beraberliğini alırken, 5 puanla 10. sıradaki yerini korudu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız