SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS: "Yeterli Katkı Yok!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:38:17
YMS:
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetim kurulu tarafından yeni sezon öncesi başlatılan bayrak asma kampanyasına Malatyalıların destek vermesi bekleniyor. 

Yönetim kurulu tarafından şehri havaya sokmak ve takıma maddi katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen projeler arasında yer alan bayrak asma kampanyası devam ediyor. İnönü ve Kışla Caddesi’nde hayata geçirilen bayrak asma kampanyası çerçevesinde, kampanyaya destek vermek isteyenler kulübe başvurarak 300 TL karşılığında kampanyaya dahil olabilecek.

YETERLİ DESTEĞİ GÖREMEDİLER

Kulübe katkı sağlayacağı düşüncesiyle yönetim tarafından hayata geçirilen kampanya 1 Ağustos’ta başlatıldı. Geçtiğimiz sezon şehrin dört bir yanında Yeni Malatyaspor’a başarılar dileyen bayraklar dalgalanırken, bu yıl başlatılan kampanyaya istenilen düzeyde başvuru olmadığı öğrenildi.

Bayrak asma kampanyasına destek vermek isteyenlerin (0422) 311 45 43 numaralı telefondan kulübe ulaşıp sipariş verebilecekleri kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız